Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κανονικά τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ απόψε και την Παρασκευή

Κανονικά τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ απόψε και την Παρασκευή

Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει για όλη την εβδομάδα αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην ΣΤΑΣΥ.

Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει για όλη την εβδομάδα αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην ΣΤΑΣΥ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου «Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο επιβατικό κοινό και μετά την έμπρακτη βούληση της Διοίκησης να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο για τα αιτήματά μας, αποφάσισε να αναστείλει τις στάσεις εργασίας, που είχε προκηρύξει για σήμερα 12 Σεπτεμβρίου (από 21.00 έως λήξη της βάρδιας) και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου (από 12.00 έως 15.00).

Στη συνάντηση επήλθε συμφωνία ως προς την αναγκαιότητα και τον τρόπο κατοχύρωσης της διαφάνειας σε προαγωγές και μετακινήσεις υπαλλήλων, με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια.

Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις και προκειμένου να διευκολυνθεί ο συνεχιζόμενος διάλογος αποφασίσαμε την αναστολή των κινητοποιήσεων δηλώνοντας ότι παραμένει πρωταρχικό αίτημα του Σωματείου η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα στην εργασιακή εξέλιξη όλων των συναδέλφων».

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τετάρτη τα λεωφορεία θα ακινητοποιηθούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 21.00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας και την Πέμπτη, ο προαστιακός τραβά χειρόφρενο καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία με αποτέλεσμα να μην εκτελούνται και τα δρομολόγια του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024