Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πεντάρα της  Μάντσεστερ Σίτι στο φάντασμα της Λίβερπουλ

Πεντάρα της Μάντσεστερ Σίτι στο φάντασμα της Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της απέναντι στη Λίβερπουλ. Από το 1937 είχε να πετύχει εναντίον της τέσσερα γκολ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σανέ σκόραρε για να κάνει το ρεκόρ! Σίτι-Λίβερπουλ 5-0, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από την αποβολή του Μανέ στο 37' από τον διαιτητή Τζόναθαν Μος, μία απόφαση συζητήθηκε αρκετά και οι απόψεις ήταν διαφορετικές.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της απέναντι στη Λίβερπουλ. Από το 1937 είχε να πετύχει εναντίον της τέσσερα γκολ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σανέ σκόραρε για να κάνει το ρεκόρ! Σίτι-Λίβερπουλ 5-0, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από την αποβολή του Μανέ στο 37′ από τον διαιτητή Τζόναθαν Μος, μία απόφαση συζητήθηκε αρκετά και οι απόψεις ήταν διαφορετικές.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Σίτι, Εντερσον, βρέθηκε στο έδαφος ύστερα από χτύπημα του Μανέ με τις τάπες στο σαγόνι, λίγο έξω από την περιοχή, σε μία διεκδίκηση της μπάλας. Ο Μος έδειξε απ΄ευθείας κόκκινη στον παίκτη της Λίβερπουλ και άρχισαν οι συζητήσεις στα social media. «Δεν είναι κόκκινη» ήταν η άποψη του κορυφαίου Αγγλου διαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, όπως και άλλων πρώην ποδοσφαιριστών, ωστόσο υπήρξαν και οι αντίθετες απόψεις, περί ορθής απόφασης του Μος. Στο σημείο της αποβολής του Μανέ, η Σίτι προηγείτο 1-0 με γκολ του Αγουέρο στο 24′, με τη Λίβερπουλ πάντως να είναι επικίνδυνη, κυρίως με τον Σαλάχ από δεξιά. Στην καλύτερη στιγμή, ο Εντερσον εξουδετέρωσε το σουτ του Αιγύπτιου επιθετικού.

Ο Εντερσον αποχώρησε με φορείο δίνοντας τη θέση του στον Κλαούντιο Μπράβο, και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η Σίτι πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Στο β’ μέρος, η Λίβερπουλ… δεν κατέβηκε να παίξει και η Σίτι έκανε πλάκα. Σε αυτό βοήθησε και η λανθασμένη αλλαγή του Κλοπ (Τσάμπερλεν αντί Σαλάχ) και το 5-0 ήρθε φυσιολογικά. Κατά σειρά τα γκολ: Ζεσούς 53′, Σανέ (7′ και 90+1).
Φυσικά σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα, έπαιξε και η άθλια εικόνα των Κλάβαν, Μάτιπ στο κέντρο της άμυνας της Λίβερπουλ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024