Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Εμάνουελ Εμενίκε

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Εμάνουελ Εμενίκε

Μετά το τριήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις, όμως αυτό θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή του Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός επιθετικός, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω του τραυματισμού του, πήρε πλέον το «οκ» από τον γιατρό για να ξεκινήσει προπονήσεις κι έτσι ουσιαστικά αρχίζει την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην δράση.

Μετά το τριήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις, όμως αυτό θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή του Εμάνουελ Εμενίκε.

Ο Νιγηριανός επιθετικός, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω του τραυματισμού του, πήρε πλέον το «οκ» από τον γιατρό για να ξεκινήσει προπονήσεις κι έτσι ουσιαστικά αρχίζει την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην δράση.

Σταδιακά αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα και ο Αλμπέρτο Μποτία, ενώ η κατάσταση του Στέφανου Καπίνο θα εξεταστεί με προσοχή, ώστε να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί το Σάββατο στην Ξάνθη.

Αλλιώς, θα κληθεί ο Σίλβιο Προτό, με το «καλημέρα» της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, να υπερασπιστεί στα Πηγάδια την εστία της νέας ομάδας του.

Την Τρίτη θα επιστρέψουν στου Ρέντη και οι διεθνείς, εκτός του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος αγωνίζεται τη Δευτέρα με την Εθνική ομάδα του και αναμένεται την Τετάρτη στου Ρέντη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024