Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο λόφο Αγίου Στεφάνου στη Ρόδο
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε νωρίς το απόγευμα η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι στο λόφο του Αγίου Στεφάνου (Μόντε Σμιθ) στις παρυφές της πόλης της Ρόδου και προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση και έντονη ανησυχία, καθώς ήταν ιδιαιτέρως επικίνδυνη απειλώντας σπίτια. Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ διερευνώνται τα αίτια που την προκάλεσαν.
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε νωρίς το απόγευμα η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι στο λόφο του Αγίου Στεφάνου (Μόντε Σμιθ) στις παρυφές της πόλης της Ρόδου και προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση και έντονη ανησυχία, καθώς ήταν ιδιαιτέρως επικίνδυνη απειλώντας σπίτια.
Σημειώνεται δε ότι σχεδόν ταυτόχρονα με τη φωτιά έγινε και μπλακ άουτ στο κέντρο της πόλης.
Για την αντιμετώπισή της έσπευσαν στην περιοχή μεγάλες δυνάμεις της
Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 20 οχήματα με περισσότερους από 50
πυροσβέστες, ενώ άρχισαν ρίψεις και από ελικόπτερο. Στην περιοχή πήγαν και πολλοί πολίτες, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της πυρόσβεσης.
Ευτυχώς, οι δυνάμεις πυρόσβεσης, με τη συνδρομή εθελοντών, κατάφεραν να αποτρέψουν την επέκταση της φωτιάς και έτσι δεν απειλήθηκαν σπίτια και αποθήκες που υπήρχαν στην ευρύτερη περιοχή.
Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ διερευνώνται τα αίτια που την προκάλεσαν.
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;