Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Οχι» της ΑΕΚ στην Τουλούζ για πώληση του Γιόχανσον

«Οχι» της ΑΕΚ στην Τουλούζ για πώληση του Γιόχανσον

Αρνητικά απάντησε η ΑΕΚ στην επίσημη πρόταση της Τουλούζ για τον Γιάκομπ Γιόχανσον. Στην ΠΑΕ διακρίνουν μια... υποψία τελεσιγράφου από την πλευρά των εκπροσώπων της Τουλούζ και διευκρινίζουν προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να μπουν σε αυτή τη λογική.

Αρνητικά απάντησε η ΑΕΚ στην επίσημη πρόταση της Τουλούζ για τον Γιάκομπ Γιόχανσον. Στην ΠΑΕ διακρίνουν μια… υποψία τελεσιγράφου από την πλευρά των εκπροσώπων της Τουλούζ και διευκρινίζουν προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να μπουν σε αυτή τη λογική.

Σίγουρα το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Σουηδού τελειώνει το καλοκαίρι του 2018 σημαίνει πως πρέπει να πουληθεί τώρα εάν η ΑΕΚ επιθυμεί να κερδίσει κάποια χρήματα. Ομως δεν πρόκειται να υποκύψει σε οποιαδήποτε απειλητικού τύπου προτροπή, όπως «πουλήστε τον όσο-όσο γιατί σε έναν χρόνο θα φύγει ως ελεύθερος».

Από την πλευρά της Τουλούζ διέρρευσε ότι η πρόταση αυτή ήταν η τελική και πλησίασε τα 3.000.000 ευρώ. Η ΑΕΚ έχει το χρονικό περιθώριο να περιμένει για κάτι καλύτερο. Ηδη έχει στείλει μήνυμα στον μάνατζερ του Σουηδού για να έλθει άμεσα στην Αθήνα και να συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ομως, σε τελική ανάλυση δεν μπορεί να πάει κόντρα στην επιθυμία του παίκτη, αφού αυτή είναι η μοναδική περίπτωση στην οποία χάνουν όλοι. Εάν ο Γιόχανσον επιμένει ότι ήλθε η ώρα να φύγει, θα φύγει ακόμα κι αν δεν βρεθεί οικονομική πρόταση που να ικανοποιεί τους «κιτρινόμαυρους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024