Δύσκολη νύχτα στα Κύθηρα, μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στον Μυλοπόταμο στα Κύθηρα. Το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Η φωτιά δεν απειλεί οικισμούς.
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στον Μυλοπόταμο στα Κύθηρα. Το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Η φωτιά δεν απειλεί οικισμούς.
Οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, που έχουν ενισχυθεί, συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να μπορέσουν να ελέγξουν την πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε στις 11:00, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πιτσινάδες Μυλοπόταμου στα Κύθηρα. Τα εναέρια μέσα αποχώρησαν μόλις νύχτωσε.
Το ευχάριστο είναι ότι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, δεν υπάρχει κίνδυνος για οικισμούς που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.
Το βράδυ της Παρασκευής επιχειρούσαν στο σημείο 37 πυροσβέστες με 16 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 22 ατόμων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιόκιτς: «Αν ήμασταν στη Σερβία θα μας είχαν διώξει όλους»
- Μανιφέστο Τσίπρα: Τρεις δυνάμεις, μία συμπαράταξη και η ελπίδα για μια κυβερνώσα Αριστερά της Νέα Εποχής
- Ο Τραμπ απειλεί να αποσύρει στρατεύματα από τις «απαίσιες» Ιταλία και Ισπανία – Η απάντηση Μαδρίτης και Ρώμης
- Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε το τραύμα στο δάχτυλο του 5χρονου αγοριού
- «Σαν μεγάλο αιλουροειδές» – Η ερωτική ζωή του Άιρτον Σένα πριν το τραγικό ατύχημα
- Η στρατηγική «μην ενοχλείτε» από τον Λανουά
- Ο πόλεμος στο Ιράν επιτάχυνε την πράσινη μετάβαση, λέει ο ΟΗΕ
- Ένα δισεκατομμύριο συσκευές συνδεδεμένες: Η σιωπηλή επανάσταση του IoT
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442