Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εξεταστική ζητά η ΝΔ για τις επαφές Τσίπρα-Παππά με Βενεζουέλα

Εξεταστική ζητά η ΝΔ για τις επαφές Τσίπρα-Παππά με Βενεζουέλα

Στην επικαιρότητα έρχεται και πάλι το θέμα με τα ταξίδια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Βενεζουέλα. Με αφορμή νέο δημοσίευμα, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητά τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής. «Τα στόματα ανοίγουν» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και καλεί τον πρωθυπουργό να ενημερώσει.

Στην επικαιρότητα έρχεται και πάλι το θέμα με τα ταξίδια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Βενεζουέλα. Με αφορμή νέο δημοσίευμα, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητά τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, οι Τσίπρας και Παππάς, τον Ιούλιο του 2013, βρέθηκαν στη Μόσχα και συζήτησαν την πιθανότητα παροχής βοήθειας από τη Βενεζουέλα στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον πρωθυπουργό «να ενημερώσει άμεσα τους πολίτες για τις σχέσεις του με τη Βενεζουέλα».

«Μετά και το σημερινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, ο κ. Τσίπρας είναι πολλαπλά εκτεθειμένος για τα μυστικά ταξίδια του κ. Παππά στη Βενεζουέλα, παρέα με τον ειδικό των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου.

» Αρκετούς μήνες μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της εφημερίδας για τη σχέση του κ. Παππά με τον κ. Αρτεμίου, δεν έχουν απαντηθεί τα δεκάδες ερωτήματα που έθεσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις σχέσεις τους και τον πραγματικό σκοπό του ταξιδιού τους στη Βενεζουέλα, τον Αύγουστο του 2013.

» Σήμερα, μαθαίνουμε κάτι ακόμη πιο σοβαρό. Οι κ. Τσίπρας και Παππάς, τον Ιούλιο του 2013, δηλαδή ένα μήνα πριν το ταξίδι των κ. Παππά και Αρτεμίου, βρέθηκαν στη Μόσχα και συζήτησαν την πιθανότητα παροχής βοήθειας από τη Βενεζουέλα στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

» Η αποκάλυψη αυτή έρχεται να συμπληρώσει τα όσα έχουν υποστηρίξει τις τελευταίες ημέρες οι κ. Λαφαζάνης, Στρατούλης και Βαρουφάκης και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον κ. Τσίπρα, που δεν μπορεί να κρύβεται άλλο.

» Έχει υποχρέωση να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες, που πληρώνουν το μάρμαρο των πολιτικών επιλογών του και της παροιμιώδους ανικανότητας του.

» Πρέπει, σήμερα κιόλας, να δεχθεί την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και να απαντήσει στα δεκάδες ερωτήματα και τον πραγματικό σκοπό των μυστικών ταξιδιών των κ. Παππά και Αρτεμίου στη Βενεζουέλα.»

ΠΑΣΟΚ: Τα στόματα ανοίγουν

«Τα στόματα ανοίγουν και τα SMS Τσίπρα-Βαρουφάκη βγαίνουν στη φόρα. Ο κ. Τσίπρας θα εξακολουθήσει να σιωπά;» αναρωτιέται το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.

Το κόμμα καλεί τον πρωθυπουργό να ενημερώσει «αν πήγε στην Μόσχα και περίμενε επί διήμερο σε ξενοδοχείο τον Μαδούρο, για να ζητήσει υλική υποστήριξη για το Grexit».

» Ό,τι και να κάνει όμως, στο τέλος η αλήθεια για τους επικίνδυνους σχεδιασμούς του θα αποκαλυφθεί. Και θα είναι ντάλα μεσημέρι.»

Ποτάμι: Οι πολίτες να μάθουν την αλήθεια

«Oι αποκαλύψεις για τις τυχοδιωκτικές επιλογές του κ.Τσίπρα δεν έχουν τέλος. Τη στιγμή που εμφανιζόταν ως σφοδρός πολέμιος του κ. Σόιμπλε και τον κατήγγελλε ότι θέλει τη χώρα εκτός Eυρωζώνης, συζητούσε με θετικό τρόπο το σχέδιό του για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ αναζητώντας εναλλακτικές στη Βενεζουέλα του Μαδούρο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμι, και συνεχίζει:

«Ο ελληνικός λαός θυμάται ότι το Ποτάμι σε όλη την κρίσιμη περίοδο κατήγγελλε τις ασυνάρτητες κινήσεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ζητούσε να σταματήσουν. Όταν σταμάτησαν, είχαν κοστίσει πάνω από 100 δισ. ευρώ, η χώρα είχε βρεθεί στο χείλος της καταστροφής και είχαν επιβληθεί capital controls τα οποία ισχύουν ακόμη. Οι πολίτες πρέπει να μάθουν όλη την αλήθεια για εκείνη την καταστροφική περίοδο.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024