Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα διαφωνία ανάμεσα σε Nova και σε ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά

Νέα διαφωνία ανάμεσα σε Nova και σε ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά

Λευκός καπνός δεν βγήκε ούτε από το διοικητικό συμβούλιο της Super League την Παρασκευή, το τέταρτο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κι ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Μιας διοργάνωσης που, προς το παρόν, βρίσκεται στον αέρα, αφού η προκήρυξή της δεν έχει υπογραφεί και η συμφωνία με τη Nova για την τηλεοπτική κάλυψή της παραμένει έωλη. Στις διαπραγματεύσεις τής συνδρομητικής πλατφόρμας με την ΕΡΤ για τον αγώνα που θα μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση δεν υπήρξε συμφωνία, με αποτέλεσμα την αναβολή και του σημερινού Δ.Σ., το οποίο θα συνεχιστεί στις 3 Αυγούστου.

Λευκός καπνός δεν βγήκε ούτε από το διοικητικό συμβούλιο της Super League την Παρασκευή, το τέταρτο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κι ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Μιας διοργάνωσης που, προς το παρόν, βρίσκεται στον αέρα, αφού η προκήρυξή της δεν έχει υπογραφεί και η συμφωνία με τη Nova για την τηλεοπτική κάλυψή της παραμένει έωλη.

Στις διαπραγματεύσεις τής συνδρομητικής πλατφόρμας με την ΕΡΤ για τον αγώνα που θα μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση δεν υπήρξε συμφωνία, με αποτέλεσμα την αναβολή και του σημερινού Δ.Σ., το οποίο θα συνεχιστεί στις 3 Αυγούστου.

Σε περίπτωση που δεν μπει στην… εξίσωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων η ΕΡΤ, ο συνεταιρισμός δεν θα αποδεχθεί τη μείωση (18%) που προτείνει η Nova κι αυτό θα έχει ως συνέπεια να οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του νέου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 θα συνεχιστούν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 28ης Ιουλίου 2017 στα γραφεία της Super League, σε ώρες που θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024