Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επεισόδιο Νεϊμάρ - Σεμέδο στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Επεισόδιο Νεϊμάρ – Σεμέδο στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Τη στιγμή που οι φήμες περί επικείμενης μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν «φουντώνουν» καθημερινά, ο Νεϊμάρ ήρθε να ρίξει περισσότερο... λάδι στη φωτιά. Ο Βραζιλιάνος σταρ είχε ένα αρκετά σοβαρό επεισόδιο με τον συμπαίκτη του Νέλσον Σεμέδο, κατά τη διάρκεια προπόνησης της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ, ένα επεισόδιο το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο και βγήκε στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα της "Daily Mail".

Τη στιγμή που οι φήμες περί επικείμενης μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν «φουντώνουν» καθημερινά, ο Νεϊμάρ ήρθε να ρίξει περισσότερο… λάδι στη φωτιά.

Ο Βραζιλιάνος σταρ είχε ένα αρκετά σοβαρό επεισόδιο με τον συμπαίκτη του Νέλσον Σεμέδο, κατά τη διάρκεια προπόνησης της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ, ένα επεισόδιο το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο και βγήκε στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα της «Daily Mail».

Στο βίντεο αυτό ο Νεϊμάρ φαίνεται να έρχεται στα χέρια με τον Πορτογάλο, που πρόσφατα μεταγράφηκε στους «μπλαουγκράνα» από τη Μπενφίκα, ενώ στη συνέχεια σπεύδουν συμπαίκτες του να τον συγκρατήσουν. Τελικά ο Βραζιλιάνος πετάει επιδεικτικά τη φανέλα προπόνησης και αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο.

Αν και το επεισόδιο αυτό καθ΄αυτό μπορεί να μη σημαίνει τίποτα, πολλοί εικάζουν ότι αποτελεί ένα δείγμα του εκνευρισμού του Νεϊμάρ, που φέρεται να περιμένει τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να ξεφύγει από τη «σκιά» του Μέσι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο γαλλικός σύλλογος είναι έτοιμος να πληρώσει τα 222 εκατ. ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού, καθιστώντας τον την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024