Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη με... θαυμαστικό για ΠΑΟ, «Χ» ο ΠΑΟΚ, ήττα ο Πανιώνιος

Νίκη με… θαυμαστικό για ΠΑΟ, «Χ» ο ΠΑΟΚ, ήττα ο Πανιώνιος

Μάχες στο Europa League έδωσαν οι ελληνικές ομάδες στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο -για τα δεδομένα της εποχής- και ίσως αδικείται από τη «φτωχή» νίκη επί της Καμπάλα (ΠΑΟ - Καμπάλα 1-0). Ο ΠΑΟΚ αν και εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών, κατάφερε να ισοφαρίσει και να φύγει αήττητος από την Ουκρανία κόντρα στην αδύναμη Ολιμπίκ (Ολιμπίκ Ντόνετσκ - ΠΑΟΚ 1-1). Ο Πανιώνιος πάλεψε στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, αλλά μια αμυντική ολιγωρία του στοίχισε την ήττα (Μακάμπι - Πανιώνιος 1-0), έχοντας όμως ελπίδες ανατροπής και πρόκρισης στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης.

Μάχες στο Europa League έδωσαν οι ελληνικές ομάδες στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο -για τα δεδομένα της εποχής- και ίσως αδικείται από τη «φτωχή» νίκη επί της Καμπάλα (ΠΑΟ – Καμπάλα 1-0).

Οι «πράσινοι» που είχαν και δοκάρι στο β’ ημίχρονο θα μπορούσαν να καθαρίσουν την πρόκριση από τη Λεωφόρο, αλλά με λίγη προσοχή στο Αζερμπαϊτζάν δεν θα έχουν πρόβλημα.

Ο ΠΑΟΚ αν και εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών, κατάφερε να ισοφαρίσει και να φύγει αήττητος από την Ουκρανία κόντρα στην αδύναμη Ολιμπίκ (Ολιμπίκ Ντόνετσκ – ΠΑΟΚ 1-1).

Ο Πανιώνιος πάλεψε στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, αλλά μια αμυντική ολιγωρία του στοίχισε την ήττα (Μακάμπι – Πανιώνιος 1-0), έχοντας όμως ελπίδες ανατροπής και πρόκρισης στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης.

Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 2 και 3 Αυγούστου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024