Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση και του Ντανίλο

Η Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση και του Ντανίλο

Μετά την απόκτηση του Μπενζαμέν Μεντί, η Μάντεστερ Σίτι ολοκλήρωσε μια ακόμη μεταγραφή, αυτή του Ντανίλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αφήνει την πρωταθλήτρια Ισπανίας για να συνεχίσει, για τα επόμενα πέντε χρόνια, την καριέρα του στην πρέμιερ λιγκ, με τους «πολίτες» να καταβάλλουν στη «βασίλισσα» το ποσό των 37 εκατ. ευρώ. Με τις προσθήκες Μεντί και Ντανίλο η Σίτι θα έχει ξοδέψει συνολικά 250 εκατ. ευρώ, στη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ποσό ρεκόρ, στην ιστορία της.

Μετά την απόκτηση του Μπενζαμέν Μεντί, η Μάντεστερ Σίτι ολοκλήρωσε μια ακόμη μεταγραφή, αυτή του Ντανίλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αφήνει την πρωταθλήτρια Ισπανίας για να συνεχίσει, για τα επόμενα πέντε χρόνια, την καριέρα του στην πρέμιερ λιγκ, με τους «πολίτες» να καταβάλλουν στη «βασίλισσα» το ποσό των 37 εκατ. ευρώ.

Με τις προσθήκες Μεντί και Ντανίλο η Σίτι θα έχει ξοδέψει συνολικά 250 εκατ. ευρώ, στη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ποσό ρεκόρ, στην ιστορία της.

«Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και άλλους συλλόγους, αλλά δική μου φιλοδοξία ήταν να παίξω υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα. Μόλις έμαθα το ενδιαφέρον του, ήξερα αμέσως ότι ήθελα να αγωνιστώ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την νέα μου ομάδα και να γνωριστώ με τους καινούργιους μου συμπαίκτες», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 26χρονος άσος.

Ο Ντανίλο αγωνίστηκε δύο χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον απέκτησε από την Πόρτο το καλοκαίρι του 2015 και σε αυτή την διετία είχε συνολικά 55 συμμετοχές, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, δύο Champions League, ένα ευρωπαϊκό σούπερ καπ και ένα παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024