Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην περιοχή της Κύμης
Τρεις νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες ανέσυραν οι πυροσβέστες το πρωί από ένα τζιπ που ξέφυγε από την πορεία του και βρέθηκε κοντά στη θάλασσα. Το δυστύχημα έγινε στο παραλιακό δρόμο της Νότιας Εύβοιας από Πλατάνα προς Στόμιο στην περιοχή της Κύμης.
Τρεις νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες ανέσυραν οι πυροσβέστες το πρωί από ένα τζιπ που ξέφυγε από την πορεία του και βρέθηκε κοντά στη θάλασσα.
{{{ map }}}
Το δυστύχημα έγινε στο παραλιακό δρόμο της Νότιας Εύβοιας από Πλατάνα προς Στόμιο στην περιοχή της Κύμης.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με συνέπεια αυτό να βρεθεί εκτός δρόμου να πέσει από ύψος στην παραλία.
Στο αυτοκίνητο επέβαινε μια παρέα με 4 άνδρες και μία γυναίκα, από 25 έως 37 ετών. Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρούς δύο άνδρες και τη γυναίκα ενώ σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής ακόμη δύο άνδρες.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την τα αίτια του τροχαίου ακόμη δεν έχουν προσδιορίσει την ώρα του τραγικού συμβάντος, καθώς ενημερώθηκαν μετά τις 8 το πρωί για να σπεύσουν εκεί τόσο οι ίδιοι όσο και πυροσβεστική που απεγκλώβισε νεκρούς και τραυματίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κυβερνοασφάλεια: Γιατί οι χάκερς αγαπούν τις γιορτές – Τρία τρανταχτά παραδείγματα των τελευταίων χρόνων
- Eternity C: Το μήνυμα του Έλληνα φρουρού που επέζησε της επίθεση των Χούθι
- Δήμος Αθηναίων: Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης σε άστεγους και οικονομικά ευάλωτους πολίτες
- Μπαρτζώκας: «Ο Μόρις είναι έμπειρος και έξυπνος, θα μας ανεβάσει επίπεδο»
- Από τον Προκόπιεφ στην Μπίλι Άιλις: Γιατί αρκούν λίγα δευτερόλεπτα για να πούμε ότι ένα τραγούδι είναι «χριστουγεννιάτικο»;
- Πάπας Λέων: «Αναθέτουμε την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της ειρήνης» – Η αναφορά στην Ουκρανία

