Αναβλήθηκε το σημερινό κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Super League, όπως ανακοίνωσε η Λίγκα. Στη σημερινή συνεδρίαση θα υπήρχε συζήτηση για ζητήματα που αφορούν στο συμβόλαιο με τη Nova, στη μείωση των ομάδων και στο θέμα της διεξαγωγής, ή μη, των playoffs για τη σεζόν που ακολουθεί. Η ανακοίνωση: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση αναβάλλονται και θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 24.07.2017 και ώρα 15:00 και 15:30 αντίστοιχα με τα ίδια θέματα.»
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 1.
Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν στο μεταγραφικό «στόχαστρο» τον 15χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο τζούνιορ, αλλά ο CR7 φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη