Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα Μελισσανίδη σε παίκτες: «Φέτος είναι η χρονιά μας»

Μήνυμα Μελισσανίδη σε παίκτες: «Φέτος είναι η χρονιά μας»

Μήνυμα τίτλου έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγιασμός της ομάδας στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Το αφεντικό του «δικέφαλου» βρέθηκε στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου, μαζί με τους Βασίλη Δημητριάδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς και μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας πως η φετινή σεζόν είναι η σεζόν... τίτλου.

Μήνυμα τίτλου έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγιασμός της ομάδας στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Το αφεντικό του «δικέφαλου» βρέθηκε στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου, μαζί με τους Βασίλη Δημητριάδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς και μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας πως η φετινή σεζόν είναι η σεζόν… τίτλου.

«Πρώτα απ όλα θέλω να καλωσορίσω τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα. Θέλω όλοι να βοηθήσετε ώστε να νιώσουν ωραία σε αυτό το κλαμπ. Τους στόχους αυτής της ομάδας τους γνωρίζετε όλοι. Όπως και το μέγεθος του κλαμπ στο οποίο βρίσκεστε», τόνισε ο Μελισσανίδης και συμπλήρωσε:

«Η ομάδα μας έχει μείνει πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια ιστορία της. Φέτος, όμως, είναι η χρόνια μας. Αρκεί να το πιστέψουμε. Αρκεί να είμαστε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. Σας το λέω εγώ. Τα πάντα μπορούμε να πετύχουμε! Και στην Ευρώπη μπορούμε να πάμε ψηλά. Να ξέρετε ότι τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι ψυχολογία και εσείς πρώτοι πρέπει να πιστέψετε. Έχουμε την καλύτερη ομάδα!»

Σας εύχομαι καλή χρονιά. Μακάρι ο Θεός να σας προστατεύει και να έχετε όλοι την υγεία σας. Από εκεί και πέρα σε ό,τι πρόβλημα τυχόν έχετε η διοίκηση είναι δίπλα σας για να σας το λύσει. Καλή χρόνια με επιτυχίες για την ομάδα μας και τον κόσμο μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024