Εκκενώθηκε λόγω απειλής για βόμβα το στάδιο που προετοιμάζεται η Ρεάλ
Το στάδιο UCLA, του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει το πρώτο μέρος της καλοκαιρινής της προετοιμασίας κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Λος Άντζελες, εκκενώθηκε (22:00 ώρα τοπική και 08:00 ώρα Ελλάδας) λόγω απειλής για βόμβα.
Το στάδιο UCLA, του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει το πρώτο μέρος της καλοκαιρινής της προετοιμασίας κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Λος Άντζελες, εκκενώθηκε (22:00 ώρα τοπική και 08:00 ώρα Ελλάδας) λόγω απειλής για βόμβα.
Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ, βρέθηκε ένα ύποπτο πακέτο σε ένα από τα σημεία των εγκαταστάσεων που ώθησε τους υπεύθυνους να ζητήσουν από όλους να εκκενώσουν το στάδιο.
Οι αρχές των ΗΠΑ εκκένωσαν τρεις ξενώνες «μόνο για προληπτικούς λόγους», όπως επιβεβαίωσε ο Μπράιν Χας, εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου. Tο απόγευμα της Πέμπτης, η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να επιστρέψει στις προπονήσεις, εάν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
- Βενγκέρ: «Παρακολουθώ τον Τζόλη εδώ και καιρό – Είναι ατρόμητος και δεν κρύβεται ποτέ στο παιχνίδι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442