Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεννηματά προς κυβέρνηση: Κάτω τα χέρια από την Δικαιοσύνη

Γεννηματά προς κυβέρνηση: Κάτω τα χέρια από την Δικαιοσύνη

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας την ότι «προσβάλλει βάναυσα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης». «Έχουν υπερβεί κάθε όριο. Αμέσως, τώρα επιβάλλεται να σταματήσουν οι απροκάλυπτες επιθέσεις του κ. Τσίπρα και υπουργών του, κατά του θεσμού και των λειτουργών του. Να σεβαστούν επιτέλους στην κυβέρνηση το κράτος δικαίου και την αρχή της διάκρισης των εξουσιών» τόνισε.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας την ότι «προσβάλλει βάναυσα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης».

«Έχουν υπερβεί κάθε όριο. Αμέσως, τώρα επιβάλλεται να σταματήσουν οι απροκάλυπτες επιθέσεις του κ. Τσίπρα και υπουργών του, κατά του θεσμού και των λειτουργών του. Να σεβαστούν επιτέλους στην κυβέρνηση το κράτος δικαίου και την αρχή της διάκρισης των εξουσιών» τόνισε.

«Δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία για τα πραγματικά σχέδια των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Επιδιώκουν να αλώσουν τους θεσμούς. Να μετατρέψουν την δικαστική εξουσία σε υποχείριο και εκτελεστή των σχεδίων τους και να την εκθέσουν σε μερίδα της κοινής γνώμης. Για να το πετύχουν καταπατούν κάθε έννοια διάκρισης των εξουσιών, προσβάλλουν την ανεξαρτησία δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, τους απειλούν, προσπαθούν να τους εκφοβίσουν, να τους χειραγωγήσουν» πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Χωρίς προσχήματα, χωρίς αιδώ, διορίζουν την μέχρι πρότινος Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, επικεφαλής της Δικαιοσύνης, υπάλληλο στο Νομικό γραφείο του Πρωθυπουργού. Δηλώνουν με θράσος ότι αποφάσεις της δικαιοσύνης αποτελούν θεσμικά εμπόδια! Πρωτάκουστο και εξοργιστικό για Ευρωπαϊκή Δημοκρατία. Όλα αυτά με ευθύνη του κ. Τσίπρα και του συγκυβερνήτη του και αιχμή του δόρατος τον νυν αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, πρώην στέλεχος των Κυβερνήσεων Καραμανλή, καθώς και το γνωστό για το απεχθές ύφος και ήθος κυβερνητικό στέλεχος».

«Κάτω τα χέρια από την Δικαιοσύνη, το μεγάλο κάστρο της Δημοκρατίας» καταλήγει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024