Θανάσιμος ξυλοδαρμός αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά
Άγριο έγκλημα πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στον Λαγανά Ζακύνθου, όταν ένας αλλοδαπός τουρίστας, αμερικανικής καταγωγής, τραυματίστηκε θανάσιμα από χτυπήματα περίπου δέκα ανδρών.
Άγριο έγκλημα πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στον Λαγανά Ζακύνθου, όταν ένας αλλοδαπός τουρίστας, αμερικανικής καταγωγής, τραυματίστηκε θανάσιμα από χτυπήματα περίπου δέκα ανδρών.
Συγκεκριμένα, ο άτυχος 22χρονος από την Αριζόνα των ΗΠΑ, ο οποίος είχε πάει στη Ζακύνθο για καλοκαιρινές διακοπές, βρέθηκε, την Πέμπτη, σε γνωστό μπαρ της περιοχής για να διασκεδάσει μαζί με την παρέα του. Ξαφνικά ένας άλλος αλλοδαπός τουρίστας, Σέρβος, θαμώνας και αυτός του μαγαζιού, πλησίασε επιθετικά τον Αμερικανό και άρχισαν να καβγαδίζουν.
Οι υπεύθυνοι ασφαλείας έβγαλαν τους δύο άντρες έξω από το κατάστημα, όπου συνέχισαν τον καβγά. Στη συνέχεια φίλοι του Σέρβου ήρθαν προς βοήθεια και όλοι μαζί άρχισαν να χτυπούν τον Αμερικανό.
Μεταξύ αυτών που τον χτυπούσαν ήταν και υπάλληλοι του μαγαζιού από όπου ξεκίνησε ο καβγάς, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και αυτήν τη στιγμή κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου.
Πρόκειται για έναν 32χρονο Σέρβο, ο οποίος εργάζεται ως υπεύθυνος ασφάλειας στο μαγαζί, έναν 34χρονο Έλληνα, που εργάζεται ως μπάρμαν, και έναν 20χρονο επίσης ελληνικής καταγωγής.
Αργότερα συνελήφθησαν δύο ακόμα άτομα. Πρόκειται για δύο 22χρονους Σέρβους.
Η σορός του άτυχου άντρα θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα, ενώ για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του, οι οποίοι αναμένεται να μεταβούν στο νησί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ποιες είναι οι περιοχές με τα ακριβότερα και τα φθηνότερα ακίνητα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
- Ποιοι νέοι κλάδοι εντάχθηκαν στην ψηφιακή κάρτα εργασίας
- Μοντέρο: «Μια ωραία διαδρομή προς τον Πειραιά» (pic)
- Η «κατάρα του Τραμπ»: Από το Μουντιάλ στο NFL – Eίναι όντως ο πρόεδρος των ΗΠΑ επικίνδυνα γκαντέμης;
- Παν. Δουδωνής: Εμμονικός με τις υποκλοπές ο Κ. Μητσοτάκης – Αυτοεξευτελισμός των παρακολουθούμενων προσώπων
- Γρηγόρης Δημητριάδης: Επίδειξη θράσους αφού εξασφάλισε τη (συγ)κάλυψη της κυβέρνησης για τις υποκλοπές
- Αλέξανδρος Παπαναστασίου: Η κρίσιμη άνοιξη του 1924
- Επίσημο: «Πράσινος» ο Γιαμπουσέλε (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442