Νέο διετές μετεκπαιδευτικό σεμινάριο για τις Ψυχοσεξουαλικές διαταραχές
Την έναρξη του νέου κύκλου του διετούς μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα «Ψυχοσεξουαλικές διαταραχές: Διάγνωση και Θεραπεία 2017-2019» ανακοινώνουν το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ), η Α' Ψυχιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ και η ΑμΚΕ «Προαγωγή της Γνώσης στις Ψυχικές Διαταραχές».
Την έναρξη του νέου κύκλου του διετούς μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα «Ψυχοσεξουαλικές διαταραχές: Διάγνωση και Θεραπεία 2017-2019» ανακοινώνουν το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ), η Α’ Ψυχιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ και η ΑμΚΕ «Προαγωγή της Γνώσης στις Ψυχικές Διαταραχές».
Το πρόγραμμα απευθύνεται στους επαγγελματίες υγείας καθώς και σε καθηγητές που ασχολούνται με τη σεξουαλική αγωγή.
Το σεμινάριο στοχεύει στη μετάδοση βασικών επιστημονικών γνώσεων και να καταστήσει τους εκπαιδευόμενους ικανούς να χειρίζονται θέματα που άπτονται της σεξουαλικότητας στο πλαίσιο της σύγχρονης κοινωνίας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας