Παππάς: Το ΣτΕ πρέπει να λαμβάνει υπόψη το κοινό περί δικαίου αίσθημα
Σχολιάζοντας την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για παραγραφή των φορολογικών υποθέσεων πέραν της πενταετίας, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς υποστήριξε την Κυριακή ότι το δικαστήριο πρέπει να λαμβάνει υπόψη το δημόσιο συμφέρον, αλλά και το κοινό περί δικαίο αίσθημα.
Σχολιάζοντας την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για παραγραφή των φορολογικών υποθέσεων πέραν της πενταετίας, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς υποστήριξε την Κυριακή ότι το δικαστήριο πρέπει να λαμβάνει υπόψη το δημόσιο συμφέρον, αλλά και το κοινό περί δικαίο αίσθημα.
Ερωτώμενος για την κυβερνητική συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο ραδιόφωνο του Αθήνα 98,4, ο κ. Παππάς έκανε λόγο για επιλογή που εγγυάται μια προοδευτική διακυβέρνηση, την ώρα που άλλες, λεγόμενες προοδευτικές δυνάμεις, όπως ανέφερε, αρνούνται κάθε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Για το τηλεοπτικό τοπίο υπογράμμισε πως «φιλοδοξούμε να καλύψουμε ως το τέλος του έτους τις «λευκές περιοχές», ή καλύτερα τις «μαύρες περιοχές» αφού έμειναν χωρίς τηλεοπτικό σήμα. Ανέφερε ακόμη πως «το ΕΣΡ πρέπει να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για καταβολή αντιτίμου από τους τηλεοπτικούς σταθμούς στο διάστημα ως το διαγωνισμό».
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αναφέρθηκε και στα οφέλη από την λειτουργία του νέου τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου. «Ο Hellas Sat3 καταλαμβάνει την τροχιακή θέση της χώρας. Αν δεν καταλαμβανόταν από το δορυφόρο, η θέση αυτή θα χανόταν. Ορισμένοι ειρωνεύονται τον Hellas Sat3 . Θα πρέπει να αναζητήσουμε ευθύνες για το ποιοι θα κέρδιζαν από την απώλεια της τροχιακής θέσης» ανέφερε ο Ν.Παππάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
