Δικογραφία σε βάρος 44χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου
Για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου, σχηματίστηκε δικογραφία
τακτικής διαδικασίας σε βάρος 44χρονου, από τη Διεύθυνση Δίωξης
Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία
Πρωτοδικών.
Για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 44χρονου, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Μετά από αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children), που εδρεύει στις ΗΠΑ, εντοπίστηκε ηλεκτρονικό ίχνος χρήστη, που απέκτησε πρόσβαση σε διαδικτυακή υπηρεσία και διαμοίρασε αρχείο – βίντεο με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
Από την άμεση αστυνομική έρευνα που επακολούθησε, προέκυψε ότι τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούν σε σύνδεση από περιοχή της Στερεάς Ελλάδας. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, στην οικία του 44χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί υπολογιστές και κάρτα αποθήκευσης δεδομένων, ενώ προέκυψε ότι το συγκεκριμένο ίχνος αντιστοιχεί σε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικό αριθμό που κατέχει και διαχειρίζεται ο ίδιος.
Σημειώνεται επίσης, ότι τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων