Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλαξε γνώμη ο Μολέδο και πλέον θέλει να μείνει στον ΠΑΟ

Αλλαξε γνώμη ο Μολέδο και πλέον θέλει να μείνει στον ΠΑΟ

Κλίμα... μεταστροφής και παραμονής του Ροντρίγκο Μολέδο στον Παναθηναϊκό διαρρέται εδώ και λίγες ώρες από το περιβάλλον του παίκτη. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έδειχνει πως επιθυμία του ήταν να αποχωρήσει από το σύλλογο, μετά την κουβέντα που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στις αρχές της εβδομάδας, φαίνεται πως είδε διαφορετικά τα πράγματα και πλέον εμφανίζεται θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Κλίμα… μεταστροφής και παραμονής του Ροντρίγκο Μολέδο στον Παναθηναϊκό διαρρέται εδώ και λίγες ώρες από το περιβάλλον του παίκτη.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έδειχνει πως επιθυμία του ήταν να αποχωρήσει από το σύλλογο, μετά την κουβέντα που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στις αρχές της εβδομάδας, φαίνεται πως είδε διαφορετικά τα πράγματα και πλέον εμφανίζεται θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Η διοίκηση, άλλωστε, του έχει καταθέσει πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους έως το 2020 (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018) και μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο έμπειρος παίκτης βλέπει με το πολύ «καλό μάτι» την προοπτική να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό.

Τίποτα, πάντως, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, εάν αναλογιστεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είναι και ο πιο σταθερός στις απόψεις του και μπορεί αυτή τη στιγμή να δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στους «πράσινους», αλλά δεν θα πρέπει να προκαλέσει καμία έκπληξη να φέρει ξαφνικά κάποια πρόταση και να ζητήσει μεταγραφή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024