Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πέταξε» για το Κίελτσε η ΑΕΚ

«Πέταξε» για το Κίελτσε η ΑΕΚ

Αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ για το Κίελτσε της Πολωνίας, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι «κιτρινόμαυροι» θα μείνουν στο προπονητικό κέντρο έως τις 16 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο θα δώσουν και τέσσερις φιλικούς αγώνες.

Αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ για το Κίελτσε της Πολωνίας, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι «κιτρινόμαυροι» θα μείνουν στο προπονητικό κέντρο έως τις 16 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο θα δώσουν και τέσσερις φιλικούς αγώνες.

Σήμερα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναχώρησαν 21 ποδοσφαιριστές, 18 της πρώτης ομάδας και άλλοι τρεις από την Κ20 του συλλόγου (Γιούσης Μπάμπης, Αντωνίου). Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν οι διεθνείς Μάνταλος, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον καθώς και ο Ούγκο Αλμέιδα.

Ετσι, την αποστολή που «πέταξε» για την Πολωνία απαρτίζουν οι: Ανέστης, Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Μανωλάς, Βινίσιους, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Γιούσης, Μπάμπης, Aντωνίου, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Βλαχομήτρος, Γιακουμάκης, Μεληκιώτης.

Λίγο νωρίτερα, στην αίθουσα αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ο Μανόλο Χιμένεθ εξηγούσε στους εκπροσώπους του Τύπου ότι η συμμετοχή στους προκριματικούς του Champions League «… είναι το βραβείο της προσπάθειας που κάναμε την προηγούμενη σεζόν. Είναι κάτι πολύ όμορφο αλλά πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να είμαστε μέσα στους καλύτερους. Η ΑΕΚ πρέπει όμως να σκέφτεται ότι υπάρχει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, σίγουρα είναι πρόκληση το ότι συμμετέχουμε στο Champions League, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα». Επίσης, για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας είπε: «Η αλήθεια είναι από την αρχή γίνεται μια σκληρή προσπάθεια για να ενισχυθεί η ΑΕΚ με ποδοσφαιριστές, από μεγάλα πρωταθλήματα. Μεγάλα ονόματα. Δύσκολα να τους προσεγγίσεις αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που ξέρω είναι ότι γίνεται πολλή καλή δουλειά, στα δικά μας πλαίσια, να ενισχυθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Επίσης, ο Αντρέ Σιμόες δήλωσε: «Θέλουμε να μπούμε πολύ δυνατά για να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους μας. Αυτή τη στιγμή η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα ανοιχτή. Θέλουμε και πιστεύουμε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί για να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024