Φαρμάκι κέρασαν οι φαρμακοποιοί τον Κων.Λουράντο
Συντριπτική ήταν η ήττα του επί 21 χρόνια προέδρου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κ.Λουράντου, αφού δεν κατάφερε στις εκλογές να συμπεριληφθεί στο ΔΣ. Ο ίδιος δεν εξελέγη και η παράταξή του έμεινε τέταρτη.
Συντριπτική ήταν η ήττα του επί 21 χρόνια προέδρου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κ.Λουράντου, αφού δεν κατάφερε στις εκλογές να συμπεριληφθεί στο ΔΣ. Ο ίδιος δεν εξελέγη και η παράταξή του έμεινε τέταρτη.
Για την προεδρία του ΠΦΣ θα δώσουν τη μάχη τρεις παρατάξεις: της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και ο συνδυασμός των ανεξάρτητων «Προοπτική για το φαρμακείο του αύριο» με τον πρόεδρό της να είναι από το χώρο της ΝΔ, αλλά υπάρχουν και στελέχη από άλλους χώρους.
Όσο για την αποτυχία του κ. Λουράντου, αρκετοί τού χρεώνουν τις πολιτικές του συγκρούσεις, αλλά και τις υπερβολές, όπως τη δήλωση που είχε κάνει το 2015 ότι θα μετέτρεπε τα χιλιάδες φαρμακεία της χώρας σε εκλογικά κέντρα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Σολομός με noodles και λαχανικά
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις δύο επιθέσεις – Βαρύ το κατηγορητήριο
- Axios: H CENTCOM θα παρουσιάσει στον Τραμπ σχέδιο για σύντομο και ισχυρό πλήγμα κατά του Ιράν
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα
- Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Grand Theft Auto VI: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του
- Η κρίση πριν τα πρώτα «άντα»
- Οι Άφλεκ και Ντέιμον «υποκλίθηκαν» στον Ρόμπιν Γουίλιαμς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442