
Κυβερνοεπίθεση δέχτηκε το βρετανικό κοινοβούλιο
Κυβερνοεπίθεση εξαπέλυσαν χάκερ εναντίον του βρετανικού κοινοβουλίου με αποτέλεσμα οι βουλευτές να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στα μηνύματα του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου.
Κυβερνοεπίθεση εξαπέλυσαν χάκερ εναντίον του βρετανικού κοινοβουλίου με αποτέλεσμα οι βουλευτές να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στα μηνύματα του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου.
Η εφημερίδα Telegraph έγραψε ότι οι βουλευτές ενημερώθηκαν για την κυβερνοεπίθεση χθες Παρασκευή και σήμερα δεν μπορούν να μπουν στους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Ο Κρις Ρέναρντ, βουλευτής του κόμματος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, ανήρτησε στο Twitter το εξής μήνυμα: «Κυβερνοεπίθεση στο Ουεστμίνστερ, οι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να μην λειτουργούν, στείλτε επείγοντα μηνύματα».
Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC επικαλέστηκε εκπρόσωπο τύπου της Βουλής των Κοινοτήτων που είπε ότι η αποτυχία πρόσβασης στα e-mail οφείλεται στις προσπάθειες που γίνονται για να τεθεί η κατάσταση υπό έλεγχο.
«Η Βουλή των Κοινοτήτων ανακάλυψε ότι έγιναν προσπάθειες χωρίς εξουσιοδότηση (προκειμένου άγνωστοι) να μπουν σε λογαριασμούς χρηστών από το κοινοβούλιο» επισήμανε η εκπρόσωπος τύπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Karol G: Ιστορική πρωτιά στο Coachella, σύμβολο ενδυνάμωσης στο Playboy και ο παράγοντας Βεργκάρα
- ΗΠΑ: Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την ψυχική υγεία του προέδρου Τραμπ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Εσωκομματικές βολές από Βλάχο για «διαχρονικές παθογένειες» και «ασυμβίβαστο» – Ζητά σύγκληση ΚΟ μετά το Πάσχα
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- Ελλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ: Επιστροφή στον διάλογο και σεβασμός του Δικαίου της Θάλασσας στα Στενά του Ορμούζ


