
Πεδίο μάχης και πάλι η περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο
Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε και πάλι η περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο όπου ομάδες νεαρών πραγματοποίησαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων.
Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε και πάλι η περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο όπου ομάδες νεαρών πραγματοποίησαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά τις 22.00 της Πέμπτης και συνεχίστηκαν και μετά τα μεσάνυχτα στις διασταυρώσεις των οδών Πατησίων και Τοσίτσα και Λόυδ Τζωρτζ και Σαρρή.
Οι νεαροί έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και πέταξαν μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων που σταθμεύουν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν συμπλοκές και να διακοπεί για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, προσήχθησαν 16 άτομα που αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης
- Εντυπωσιακό θέαμα: Ελεγχόμενες εκρήξεις σπάνε τους πάγους στον ποταμό Άμουρ
- Μούρθια – ΠΑΟΚ 89-85: Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η σερί χρονιά ο «δικέφαλος»
- Λύγισε ο Πάνος Ρούτσι στην εκδήλωση για τη δίκη των Τεμπών: «Σήμερα θα σβήναμε τα κεράκια του Ντένις»
- Σελήνη: Ποιος θα πρωτοπάρει τον πλούτο της;



