Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και επίσημα στην ΑΕΚ ο Λόπες που υπέγραψε για 2 χρόνια

Και επίσημα στην ΑΕΚ ο Λόπες που υπέγραψε για 2 χρόνια

Με την κιτρινόμαυρη φανέλα στα χέρια πόζαρε το μεσημέρι της Πέμπτης στο φακό ο Ελντερ Λόπερ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο 28άχρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ λίγο νωρίτερα είχε μείνει ελεύθερος από τη Λας Πάλμας. Ετσι, ακολούθησε το τελικό ντιλ με την «Ενωση» και ο παίκτης έδωσε τα χέρια με τον τεχνικό διευθυντής της ομάδας, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Μάλιστα, ο παίκτης επέλεξε να φοράει τη φανέλα με τον αριθμό νούμερο 3 στην πλάτη.

Με την κιτρινόμαυρη φανέλα στα χέρια πόζαρε το μεσημέρι της Πέμπτης στο φακό ο Ελντερ Λόπερ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο 28άχρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ λίγο νωρίτερα είχε μείνει ελεύθερος από τη Λας Πάλμας.

Ετσι, ακολούθησε το τελικό ντιλ με την «Ενωση» και ο παίκτης έδωσε τα χέρια με τον τεχνικό διευθυντής της ομάδας, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Μάλιστα, ο παίκτης επέλεξε να φοράει τη φανέλα με τον αριθμό νούμερο 3 στην πλάτη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Ελντερ Φιλίπε Ολιβέιρα Λόπες, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

O Ελντερ Λόπες, ο οποίος αγωνίζεται σε θέση αριστερού μπακ, είναι γεννημένος στις 4 Ιουνίου 1989 (28 ετών) στη Βίλα Νόβα ντε Γκάια στην περιοχή του Πόρτο και έκανε το πρώτο βήμα της επαγγελματικής του καριέρας στα 19 του χρόνια με μεταγραφή στην ιταλική Πάρμα το καλοκαίρι του 2008.

Το καλοκαίρι του 2012 επέστρεψε στην πορτογαλική Πριμέιρα Λίγκα με τη φανέλα της Μπέιρα Μαρ και ένα χρόνο αργότερα τον αγόρασε η Πάσος Φερέιρας με την οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια, πριν μετακινηθεί το περσινό καλοκαίρι στην ισπανική Πριμέρα Ντιβισιόν με τη φανέλα της Λας Πάλμας.

Ελντερ, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

«Ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ»

Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Πορτογάλος μπακ ανέφερε πως η Ένωση είναι πολύ γνωστή ομάδα στην πατρίδα του και ήταν μια εύκολη… επιλογή για εκείνον:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ! Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό να υπογράφει σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Γνωρίζω αρκετούς που βρίσκονται ήδη στην ομάδα, είχα αρκετούς συμπαίκτες και αντιπάλους στο παρελθόν και το σημαντικότερο είναι ότι όλοι μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ», είπε αρχικά.

Όσο για το ότι σε όλη του την καριέρα παίζει σε ομάδες που έχουν… κίτρινες εμφανίσεις, είπε: «Το κίτρινο χρώμα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για εμένα και έχει σημαδέψει όλες τις επιλογές μου. Όλες οι ομάδες στις οποίες έχω αγωνιστεί είχαν κίτρινο στη φανέλα τους και είναι κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα».

Για το έντονο πορτογαλικό στοιχείο στην ιστορία της ΑΕΚ, ανέφερε: «Είναι πολύ ευχάριστο το ότι υπάρχουν και ότι υπήρχαν Πορτογάλοι στην ομάδα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό σημάδι για εμένα. Εμείς οι Πορτογάλοι γνωρίζουμε καλά το μέγεθος της ΑΕΚ και για αυτό είναι πολύ εύκολο να πάρεις την απόφαση και να επιλέξεις… ΑΕΚ»!

Τέλος, ο Έλντερ Λόπες θέλησε να στείλει και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Ένα πράγμα μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους της ΑΕΚ. Το ότι καθημερινά θα δουλεύω σκληρά και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Έχουμε να κάνουμε ωραία πράγματα και να κατακτήσουμε υψηλούς στόχους με την ομάδα».

Η ανακοίνωση της Λας Πάλμας:

«Ο σύλλογος ήλθε σε συμφωνία με τον Ελντερ Λόπες για να αποχωρήσει, ενώ είχε συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην τελευταία σεζόν σε 17 αγώνες. Οι 15 ήταν για το πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι 12 ως βασικός και συνολικά 1.222 λεπτά.

Επίσης έπαιξε δύο ματς και 135 λεπτά στο κύπελλο. Ετσι ο συνολικός απολογισμός του ήταν 1.366 αγωνιστικά λεπτά.

Η Λας Πάλμας εκφράζει την ευγωμωσύνη της στον Λόπες για τον επαγγελματισμό του και τού εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο επαγγελματικό του προορισμό» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024