Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θέλει NBA ο Μάικ Τζέιμς, όλα καλά με Πασκουάλ

Θέλει NBA ο Μάικ Τζέιμς, όλα καλά με Πασκουάλ

Ο Μάικ Τζέιμς αν και όλα έδειχναν πως θα ανανέωνε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό πλέον φαίνεται πως οι δύο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους. Ο 27χρονος γκαρντ επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί στο ΝΒΑ και για αυτό ζήτησε από τους «πράσινους» να του δώσουν ακόμα λίγο χρόνο πριν απαντήσει στην πρόταση για διετές συμβόλαιο που του έκαναν, για να δει αν θα μπορέσει να βρει κάποια προσφορά από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Εν τω μεταξύ, ευχάριστα ήταν τα νέα από την Ισπανία όσο αφορά το θέμα υγείας που προέκυψε ξαφνικά με τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας, Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Μάικ Τζέιμς αν και όλα έδειχναν πως θα ανανέωνε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό πλέον φαίνεται πως οι δύο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους.

Ο 27χρονος γκαρντ επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί στο ΝΒΑ και για αυτό ζήτησε από τους «πράσινους» να του δώσουν ακόμα λίγο χρόνο πριν απαντήσει στην πρόταση για διετές συμβόλαιο που του έκαναν, για να δει αν θα μπορέσει να βρει κάποια προσφορά από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Στο «τριφύλλι» όμως θέλουν να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον Τζέιμς.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την Ισπανία όσο αφορά το θέμα υγείας που προέκυψε ξαφνικά με τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας, Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός τεχνικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και στην Ισπανία, όπου βρίσκεται, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν καθησυχαστικά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024