Οι σκηνοθέτες του Han Solo τσακώθηκαν με την παραγωγό και παραιτούνται
...
Οι σκηνοθέτες της ταινίας με ήρωα τον Χαν Σόλο -που θα εντάσσεται στο σύμπαν του Star Wars- ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν στα μισά της παραγωγής, επικαλούμενοι «δημιουργικές διαφορές».
Πληροφορίες θέλουν τους Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ να έχουν τσακωθεί με την πρόεδρο της Lucasfilm και παραγωγό της ταινίας, Κάθλιν Κένεντι.
Η αποχώρηση του διδύμου που βρίσκεται πίσω από την επιτυχία The Lego Movie ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Star Wars.
Και η Κάθλιν Κένεντι αναφέρθηκε σε «διαφορετικό δημιουργικό όραμα» ανάμεσα στις δύο πλευρές και τόνισε ότι νέος σκηνοθέτης θα ανακοινωθεί σύντομα.
Πάντως, οι φήμες θέλουν τον Ρον Χάουαρντ να είναι η πρώτη επιλογή για τη σκηνοθεσία, ενώ πολλοί εκτιμούν ότι το πρότζεκτ ίσως αναλάβει ο σεναριογράφος Λόρενς Κάσνταν.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Άλντεν Ερενράιχ, Εμίλια Κλαρκ, Γούντι Χάρελσον και Ντόναλντ Γκλόβερ.
Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Μαΐου 2018.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- To ΠΑΣΟΚ, οι συνεργασίες και το μήνυμα στον Τσίπρα
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ζεφύρι: Μάχη για τη ζωή της δίνει 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- «Αφιέρωμα στη Nina Simone»: Στις 6 Ιουνίου στο Theatre of the No
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι εξετάσεις των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442