Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λόπες από τη Λας Πάλμας αντί του Ντίντακ στην ΑΕΚ

Ο Λόπες από τη Λας Πάλμας αντί του Ντίντακ στην ΑΕΚ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Έλντερ Λόπες. Ο 28χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ της Λας Πάλμας βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση». Ο 28χρονος άσος που ανήκει στη Λας Πάλμας και δεσμεύεται μέχρι το 2018, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα. Ο Πορτογάλος άσος, έκανε μια καλή σεζόν στη La Liga με 15 συμμετοχές και 1 ασίστ, ενώ έπαιξε και σε δύο αγώνες Κυπέλλου.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Έλντερ Λόπες. Ο 28χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ της Λας Πάλμας βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση». Ο 28χρονος άσος που ανήκει στη Λας Πάλμας και δεσμεύεται μέχρι το 2018, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα.

Ο Πορτογάλος άσος, έκανε μια καλή σεζόν στη La Liga με 15 συμμετοχές και 1 ασίστ, ενώ έπαιξε και σε δύο αγώνες Κυπέλλου.

Φέτος πέρασε δύο φορές τα σύνορα της πατρίδας του, αφού στο ξεκίνημα της σεζόν, είχε περάσει από την Πάρμα χωρίς όμως να καταγράψει συμμετοχή.

Μεσολάβησε η πορεία σε Μιραντέλα, Εσπίνιο, Τοντέλα, Μπέιρα Μαρ και την προηγούμενη τριετία είχε αξιόλογη πορεία στην Πάσος Φερέιρα, από την οποία τον απέκτησε η Λας Πάλμας πέρσι για 1,5 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε πως η Λας Πάλμας έχει προτείνει στην ΑΕΚ τον δανεισμό και του Κροάτη φορ, Μάρκο Λιβάγια.

Αντίθετα, ο Λόπες αναμένεται να αποκτηθεί από τον ισπανικό σύλλογο με ελεύθερη μεταγραφή και ουσιαστικά θα καλύψει το κενό του Ντίντακ Βιλά (που όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει στην Εσπανιόλ) με τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» οδηγούνται στα άκρα.

Ο Ισπανός θεωρεί εαυτόν εκτός ομάδας, όμως το γεγονός ότι στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο, δίνει στην «Ενωση» το «πάνω χέρι».

Όχι ολοκληρωτικά, αφού κανείς δεν θέλει έναν δυσαρεστημένο παίκτη στην ομάδα του, όμως οι εποχές που ένας ποδοσφαιριστής έλεγε… «όποτε θέλω φεύγω» και η ΑΕΚ ευχαριστούσε και άνοιγε την πόρτα έχουν παρέλθει.

Ετσι, ο Ντίντακ ειδοποιήθηκε να επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή, ώστε τη Δευτέρα να βρίσκεται στα Σπάτα στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, μαζί με όλους τους υπόλοιπους πλην των διεθνών.

Δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά τις πιθανότητες παραμονής του, που είναι ελάχιστες, όμως η ΑΕΚ θα διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί από την αποχώρησή του. Όσο για τον Ντίντακ, οφείλει να είναι συνεπής για όσο καιρό δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024