Μπόικο για τέρμα και… κάποιος Λουτσέσκου για τον πάγκο του
Αναθέρμανση στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ουκρανού τερματοφύλακα Ντένις Μπόικο, αποκαλύπτουν τα τουρκικά ΜΜΕ με τον άσο της Μπεσίκτας να μπορεί να βρεθεί στην Τούμπα είτε ως δανεικός, είτε με μεταγραφή. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «haber1903.com», η οποία έχει έγκυρο ρεπορτάζ στα θέματα της Μπεσίκτας, αναφέρει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ήδη καταθέσει προτάσεις στον τουρκικό σύλλογο και αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.
Αναθέρμανση στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ουκρανού τερματοφύλακα Ντένις Μπόικο, αποκαλύπτουν τα τουρκικά ΜΜΕ με τον άσο της Μπεσίκτας να μπορεί να βρεθεί στην Τούμπα είτε ως δανεικός, είτε με μεταγραφή.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «haber1903.com», η οποία έχει έγκυρο ρεπορτάζ στα θέματα της Μπεσίκτας, αναφέρει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ήδη καταθέσει προτάσεις στον τουρκικό σύλλογο και αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.
Από τον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο δανεισμός με οψιόν αγοράς ή απόκτηση του παίκτη με μικρότερο τίμημα συγκριτικά με τις αρχικά αυξημένες απαιτήσεις των Τούρκων.
Ο Μπόικο είναι ίσως η κορυφαία επιλογή στη λίστα του ΠΑΟΚ για τη συγκεκριμένη θέση, αφού θυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Γλύκος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του και θα αργήσει να «επιστρέψει».
Ο Ουκρανός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε από τον Γενάρη και μετά στην Primera Division με τη φανέλα της Μάλαγα. Τι γίνεται με τους… Λουτσέσκου
Στο μεταξύ, προτεραιότητα του ΠΑΟΚ είναι να κλείσει άμεσα και το θέμα του προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Βλάνταν Ίβιτς.
Ο «Δικέφαλος» προχώρησε σε επίσημη πρόταση στον Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της Ζενίτ, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο έμπειρος Ρουμάνος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα οικονομικά ανταλλάγματα.
Στη Ζενίτ αμειβόταν με περίπου 4 εκ. ευρώ ετησίως πράγμα που σημαίνει ότι το «χάσμα» είναι μεγάλο για να έρθει στην Ελλάδα.
Η ρωσική ιστοσελίδα «Sovsport.ru» σημειώνουν πως ο ΠΑΟΚ πρότεινε στον Λουτσέσκου κάτω από τα μισά (1,75 εκ. ευρώ), την ώρα που ο Ρουμάνος είχε απορρίψει παρόμοια πρόταση και της Κόνιασπορ.
Από εκεί και πέρα, το ρωσικό δημοσίευμα επιμένει πως πάντα «παίζει» και το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου, γιου του έμπειρου Μιρτσέα, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την Ξάνθη.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό και με ανατροπή στην ανατροπή ο ΟΦΗ νίκησε τον ΠΑΟΚ στην παράταση (3-2) και κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία του.
Στις καθυστερήσεις του τελικού ο Μαντί Καμαρά έστρωσε την μπάλα στον Γιερεμέγιεφ ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 2-2. Δείτε το γκολ και τα υπόλοιπα τρία.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.