Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Αργεντίνοι βλέπουν επιστροφή Τσόρι στη Ρίβερ

Οι Αργεντίνοι βλέπουν επιστροφή Τσόρι στη Ρίβερ

Μπορεί ο Απόλλων Σμύρνης να παρουσιάζεται ως μια εξαιρετική περίπτωση για τον 36χρονο πλέον Τσόρι Ντομίνγκες και η αθηναϊκή ομάδα να έχει εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον της, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως ο Αργεντινός μέσος θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα του Αρεντίνικου Τύπου και μάλιστα κάνουν λόγο για επιστροφή, όχι σε μια οποιαδήποτε ομάδα, αλλά στην Ρίβερ Πλέιτ, προκειμένου να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Μπορεί ο Απόλλων Σμύρνης να παρουσιάζεται ως μια εξαιρετική περίπτωση για τον 36χρονο πλέον Τσόρι Ντομίνγκες και η αθηναϊκή ομάδα να έχει εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον της, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως ο Αργεντινός μέσος θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η παραμονή του στον Ολυμπιακό θεωρείται πλέον απίθανη και ο ίδιος το έχει καταλάβει αυτό. Παρ’ όλο που εξετάζει με προσοχή την πρόταση που έχει δεχθεί από τον Απόλλωνα, φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στο να επιστρέψει στην Αργεντινή.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα του Αρεντίνικου Τύπου και μάλιστα κάνουν λόγο για επιστροφή, όχι σε μια οποιαδήποτε ομάδα, αλλά στην Ρίβερ Πλέιτ, προκειμένου να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Αντίθετα, ο έτερος Αργεντινός του Ολυμπιακού, ο Εστεμπάν Καμπιάσο, για τον οποίο επίσης όπως δείχνουν τα πράγματα, θα αποχωρήσει από την πειραϊκή ομάδα, έχει δεχθεί κι αυτός πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης και το πιθανότερο είναι ότι θα την αποδεχθεί, καθώς θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αθήνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024