Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ από τον θάνατο αγοριού από αδέσποτη σφαίρα

Σοκ από τον θάνατο αγοριού από αδέσποτη σφαίρα

Βολίδα από πυροβόλο όπλο βρέθηκε στο κρανίο του 10χρονου που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών επί της οδού Βαρελά. Αυτό προέκυψε από τη νεκροψία - νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά.

Βολίδα από πυροβόλο όπλο βρέθηκε στο κρανίο 11χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών επί της οδού Βαρελά. Αυτό προέκυψε από τη νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά.

Το παιδί έχασε τις αισθήσεις του λίγο μετά τις 9 το βράδυ κατά τη διάρκεια γιορτής για το τέλος της σχολικής περιόδου και έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι, μπροστά στα μάτια συμμαθητών και γονέων.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, διασωληνωμένο με τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και παρά τις προσπάθειες ανάνηψής από τους γιατρούς το αγόρι κατέληξε.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Ήδη έχουν γίνει ορισμένες προσαγωγές ατόμων, ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έρευνες εστιάζονται αυτή την ώρα σε τέσσερα σπίτια και σε ένα καταυλισμό Ρομά, που βρίσκονται κοντά στο σχολείο.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι, όπως είπαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κανείς δεν άκουσε πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της γιορτής.

Θλίψη για τον τραγικό χαμό του 11χρονου μαθητή εξέφρασε το υπουργείο Παιδείας. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήριά του στην οικογένεια του παιδιού και στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Παράλληλα, από το υπουργείο εκφράζεται η βεβαιότητα ότι «αυτό το πρωτοφανές περιστατικό θα διαλευκανθεί πλήρως από τις αρμόδιες αρχές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024