Ο Κιθ Λάνγκφορντ αναμένεται να είναι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού στην καλοκαιρινή περίοδο.
Το «τριφύλλι» φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Αμερικανό γκαρντ, που αναδείχθηκε φέτος πρώτος σκόρερ της Euroleague για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μετά το 2014.
Ο 34χρονος άσος, που τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνιζόταν στην ρωσική Ούνιξ Καζάν, είχε φέτος 21.8 πόντους ανά αγώνα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.