Ποιος φέρεται να είναι ο επενδυτής για την Εθνική Ασφαλιστική
Το ελληνοαμερικανικό σχήμα J.Calamos-Exin Group έχει ανακηρυχθεί, σύμφωνα με την Καθημερινή, προτιμητέος επενδυτής για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής από το διοικητικό συμβούλιο της μητρικής Εθνικής Τράπεζας.
Το ελληνοαμερικανικό σχήμα J.Calamos-Exin Group έχει ανακηρυχθεί, σύμφωνα με την Καθημερινή, προτιμητέος επενδυτής για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής από το διοικητικό συμβούλιο της μητρικής Εθνικής Τράπεζας.
Η επιλογή του επενδυτή ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, καθώς μένουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες θα κλείσουν εντός των επόμενων ημερών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφορά της ελληνοαμερικανικής κοινοπραξίας ανέρχεται σε 700-750 εκατ. ευρώ για το 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ξανά στον «αέρα» η Κεντρική Επιτροπή – Παρόντες οι «κομμένοι» – Εν αναμονή αποφάσεων
- BILD: «Έκλεισε αριστερό μπακ η Άουγκσμπουργκ» – Τι γράφουν για τον Γιαννούλη
- Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι συλληφθέντες για τη φονική επίθεση στο σπίτι της Βάγιας Νέστορα
- Πώς να προστατέψετε τις καταθέσεις από κατασχέσεις
- Θεσπρωτία: Για εμπρησμό από αμέλεια συνελήφθη άνδρας που έβαλε φωτιά στο Καστρί
- Πάολα Ρεβενιώτη: Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο
- Η γήρανση του πληθυσμού ίσως να μην κοστίζει όσο φοβόμαστε
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442