Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γκάζια» του Σαββίδη για την αποτυχία στα πλέι οφ

«Γκάζια» του Σαββίδη για την αποτυχία στα πλέι οφ

Έντονη κριτική σε όλους τους εμπλεκομένους στο ποδοσφαιρικό τμήμα άσκησε ο Ιβάν Σαββίδης, μετά την τελική αποτυχία της ομάδας του στην διαδικασία των πλέϊ-οφ του πρωταθλήματος. Και όχι μόνο σε μέλη του αγωνιστικού τμήματος αλλά και απλά μέλη του δ.σ. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν αυστηρός και επικριτικός για την έλλειψη αποτελεσματικότητας αλλά και την εικόνα της ομάδας, όπως αυτή φάνηκε στα περισσότερα παιχνίδια των πλέϊ-οφ.

Έντονη κριτική σε όλους τους εμπλεκομένους στο ποδοσφαιρικό τμήμα άσκησε ο Ιβάν Σαββίδης, μετά την τελική αποτυχία της ομάδας του στην διαδικασία των πλέϊ-οφ του πρωταθλήματος.

Και όχι μόνο σε μέλη του αγωνιστικού τμήματος αλλά και απλά μέλη του δ.σ. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν αυστηρός και επικριτικός για την έλλειψη αποτελεσματικότητας αλλά και την εικόνα της ομάδας, όπως αυτή φάνηκε στα περισσότερα παιχνίδια των πλέϊ-οφ.

Από την κριτική αυτή δεν πέρασε αλώβητος και ο προπονητής Βλάνταν Ιβιτς, η θέση του οποίου στο «τιμόνι» της ομάδας δεν είναι πλέον σταθερή και σίγουρη, όπως φαίνονται μέχρι πριν λίγες μέρες.

Μάλιστα επείκειται μια συνάντηση των δυο ανδρών σύντομα, για την εξακρίβωση των προθέσεων που υπάρχουν από την πλευρά του μεγαλομετόχου προς τον Σέρβο τεχνικό.

Σε κάθιε περίπτωση αν υπάρξουν εξελίξεις στην ομάδα, αυτές δεν θα δημοσιοποιηθούν άμεσα καθώς ο κ. Σαββίδης δεν θέλει να πάρει αποφάσεις εν θερμώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024