Νοσηλεύεται ο Σπανούλης, τρέχει για τον 3ο τελικό
Υποτροπή στην αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε παρουσίασε ο Βασίλης Σπανούλης και δεν θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή αφού η ίωση παρουσίασε έξαρση. Έτσι, ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ την Κυριακή.
Υποτροπή στην αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε παρουσίασε ο Βασίλης Σπανούλης και δεν θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αισθανόταν καλύτερα το μεσημέρι και είχε αποφασιστεί να είναι στη δωδεκάδα, να κάνει προθέρμανση με τους συμπαίκτες του και η συμμετοχή του θα αποφασιζόταν από το πώς θα ένιωθε κατά το ζέσταμα.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν με 11 παίκτες στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, καθώς ο Σπανούλης ίσως μείνει και το βράδυ στο νοσοκομείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του λιμενικού στο Άστρος – Η Βουλή «υιοθετεί» το παιδί του
- LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία
- Γροιλανδία: ΝΑΤΟ-Δανία συμφωνούν να ενισχύσουν την ασφάλεια στο νησί – Στο Νούουκ η πρωθυπουργός Φρέντερικσεν
- Μετά τις εκλογές στην Ουγκάντα: 30 νεκροί, 2.000 συλληφθέντες και ανησυχία του ΟΗΕ
- Τζολάκης στη FIFPRO: «Το να έχεις γνώσεις και εκπαίδευση είναι κάτι που θα σε βοηθήσει σε όλη σου τη ζωή»
- Διπλασιάστηκαν από το 2022 οι συγκρούσεις που συνδέονται με το νερό

