Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντίπαλοι ΑΕΚ, «έρωτας» Αραούχο και το «εγώ εδώ» του Μελισσανίδη

Αντίπαλοι ΑΕΚ, «έρωτας» Αραούχο και το «εγώ εδώ» του Μελισσανίδη

Μεγάλη δόση τύχης θα χρειαστεί η ΑΕΚ για να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Ενωση θα ριχτεί στη μάχη του 3ου προκριματικού του Champions League (πρώτος αγώνες 25-26/07, ρεβάνς 01-02/08) όπου υπάρχουν κάποιοι αντίπαλοι που δεν χαρακτηρίζονται «απαγορευτικοί» όπως η Πλζεν ή ακόμα και η Μπριζ. Στην κλήρωση που θα γίνει στις 14 Ιουλίου θα μάθει το «ταίρι» της. Αραούχο: «Ερωτευμένος με την ΑΕΚ». Μελισσανίδης σε παίκτες: «Εγώ είμαι εδώ».

Μεγάλη δόση τύχης θα χρειαστεί η ΑΕΚ για να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Ενωση θα ριχτεί στη μάχη του 3ου προκριματικού του Champions League (πρώτος αγώνες 25-26/07, ρεβάνς 01-02/08) όπου υπάρχουν κάποιοι αντίπαλοι που δεν χαρακτηρίζονται «απαγορευτικοί» όπως η Πλζεν ή ακόμα και η Μπριζ. Στην κλήρωση που θα γίνει στις 14 Ιουλίου θα μάθει το «ταίρι» της.

Εφόσον προκριθεί το κέρδος είναι διπλό. Αφενός θα βρεθεί στα play off, ένα βήμα πριν από το «όνειρο», αφετέρου σε περίπτωση ήττας δεν αποχαιρετά την Ευρώπη, αλλά εξασφαλίζει συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Βέβαια, στα play off ο αντίπαλος που θα προκύψει από την κλήρωση στις 4 Αυγούστου ενδέχεται να είναι «μεγαθήριο».

Αραούχο: «Ερωτευμένος με την ΑΕΚ»

Ένας πολύ συναισθηματικά φορτισμένος Σέρχιο Αραούχο δήλωσε πως επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ ή ακόμη κι αν φύγει τώρα να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον. Ο Αργεντινός πέτυχε το γκολ που χάρισε στην ΑΕΚ την πρωτιά στα πλέι οφ, αλλά ίσως να είναι το τελευταίο του. Ο ίδιος δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του για να παραμείνει, αλλά δήλωσε πως ακόμη κι αν φύγει θα επιχειρήσει να επιτρέψει μελλοντικά.

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα. Ελπίζω να τελειώσουν γρήγορα και αν δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλουμε, να επιστρέψω κάποια στιγμή στην ομάδα. Έχω μιλήσει, έχω προσπαθήσει, είμαι ερωτευμένος με την ΑΕΚ και με την πόλη. Ο πρόεδρος θεωρεί πως είμαι σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Θα ξαναμιλήσω. Εγώ φεύγω μετά από πέντε μήνες ευτυχίας», τόνισε.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεχτήκαμε ένα γκολ, έπρεπε να αντιδράσουμε και τα καταφέραμε», πρόσθεσε.

Μελισσανίδης σε παίκτες: «Εγώ είμαι εδώ»

Σε προκριματική φάση του Champions League επιστρέφει η ΑΕΚ μετά από απουσία δέκα χρόνων. Η τελευταία της συμμετοχή ήταν τον Αύγουστο του 2007 όταν αποκλείστηκε με δύο ήττες από τη Σεβίλη. Παρότι ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους είναι εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολος, η παρουσία ανάμεσα στα «αστέρια» χαροποίησε άπαντες στην κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Στα αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης επικρατούσε πανηγυρικό κλίμα, για μια χρονιά που δεν εξελίχθηκε καλά, αλλά τουλάχιστον άφησε μια γλυκιά γεύση στο τέλος.

Οι παίκτες απαίτησαν… ανταμοιβή από τον πρόεδρο Ευάγγελο Ασλανίδη φωνάζοντας «μπόνους, μπόνους» κι αυτός τηλεφώνησε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια και μια υπόσχεση: «Εγώ είμαι εδώ» είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Champions League:

3ος προκριματικός
Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία)
Άγιαξ (Ολλανδία)
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο)

Play Off
Σεβίλλη (Ισπανία) 112.942
Νάπολι (Ιταλία) 88.666
Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία) 67.526*
Άγιαξ (Ολλανδία) 67.212*
Λίβερπουλ (Αγγλία) 56.192

* Εφόσον έχουν περάσει από τον 3ο προκριματικό

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024