Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Γιούνκερ – Σόιμπλε την Τετάρτη στο Βερολίνο

Συνάντηση Γιούνκερ – Σόιμπλε την Τετάρτη στο Βερολίνο

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, θα έχει αύριο, Τετάρτη, στο Βερολίνο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Σε ερώτηση προς την εκπρόσωπο της Κομισιόν αν η Ελλάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο, απάντησε: «Θα είναι μία συζήτηση πιο ευρεία για τα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο».

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, θα έχει αύριο, Τετάρτη, στο Βερολίνο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης του Τύπου στις Βρυξέλλες.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο επίσκεψης που έχει προγραμματίσει ο κ. Γιούνκερ στο Βερολίνο, προκειμένου να μιλήσει στην εκδήλωση «Κοινωνικοί εταίροι και εργοδότες σε διάλογο», που διοργανώνει η Συνομοσπονδία Ενώσεων Εργοδοτών της Γερμανίας.

Ερωτηθείσα κατά πόσο η Ελλάδα θα αποτελέσει το βασικό αντικείμενο συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνάντησης Γιούνκερ-Σόιμπλε, η ίδια εκπρόσωπος απάντησε πως οι δύο άντρες «γνωρίζονται εδώ και πολύ καιρό» και πως αναμένεται να συζητήσουν γενικότερα τα τρέχοντα ευρωπαϊκά ζητήματα.

«Θα είναι μία συζήτηση πιο ευρεία για τα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο», σημείωσε η κ. Αντρέεβα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024