
Κέρκυρα: Εισέβαλε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και έβαλε φωτιά
Να κάψει ολοσχερώς πρακτορείο του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στο Σολάρι, το εμπορικό κέντρο έξω από την πόλη της Κέρκυρας, επιχείρησε 50χρονος άνδρας που φέρεται ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Ο 50χρονος κατάφερε να μπει αρχικά στο μαγαζί και να βάλει φωτιά στον πάγκο του πρακτορείου του ΟΠΑΠ, τον οποίο περιέλουσε με μπουκάλι βενζίνης μπροστά στα […]
Να κάψει ολοσχερώς πρακτορείο του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στο Σολάρι, το εμπορικό κέντρο έξω από την πόλη της Κέρκυρας, επιχείρησε 50χρονος άνδρας που φέρεται ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.
Ο 50χρονος κατάφερε να μπει αρχικά στο μαγαζί και να βάλει φωτιά στον πάγκο του πρακτορείου του ΟΠΑΠ, τον οποίο περιέλουσε με μπουκάλι βενζίνης μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων θαμώνων και των ιδιοκτητών.
Δεν σταμάτησε όμως εδώ, εφοδιάστηκε με περισσότερη βενζίνη και με χειρότερες διαθέσεις, προσπάθησε να κάψει όλο το μαγαζί.
Τραυματίστηκε η ιδιοκτήτρια
Οι σειρήνες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας τον έτρεψαν σε φυγή, για να συλληφθεί λίγα λεπτά αργότερα σε παρακείμενη περιοχή.
Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του πρακτορείου που τραυματίστηκε από το περιστατικό με εγκαύματα Α’ βαθμού στα πόδια, ο 50χρονος ήταν κατά το παρελθόν πελάτης του πρακτορείου, χωρίς να δώσει σημεία ζωής τον τελευταίο μήνα.
Το περιστατικό είναι πρωτοφανές για την Κέρκυρα, ενώ ο εμπρηστής μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική Κέρκυρας.
Ερευνες για το περιστατικό διεξάγει η πυροσβεστική υπηρεσία του νησιού.

- LIVE: Ελβετία – Αλγερία
- Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]
- Εμπολα: Η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται – Σχεδόν 440 νεκροί στη ΛΔ Κονγκό
- Πορτογαλία – Κροατία 2-1: Πρόκριση με ανατροπή και… αναβολή στο Last Dance του Ρονάλντο! (vids)
- Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν να αμύνεται έναντι «τρομοκρατικών επιθέσεων»
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία

