Ταϊβάν: Η πρώτη στην Ασία που αναγνωρίζει γάμους ομόφυλων ζευγαριών
Ιστορική θεωρείται η απόφαση που έλαβε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ταϊβάν (χώρα που δεν αναγνωρίζεται από το σύνολο της διεθνούς κοινότητας) σχετικά με τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών. Πρωτοπορεί έτσι στην Ασία, αφού καμία άλλη χώρα δεν αναγνωρίζει τον γκέι γάμο.
Ιστορική θεωρείται η απόφαση που έλαβε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ταϊβάν (χώρα που δεν αναγνωρίζεται από το σύνολο της διεθνούς κοινότητας) σχετικά με τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.
Σύμφωνα με την απόφαση, αν η παρούσα νομοθεσία δεν αλλάξει εντός δύο ετών, τότε οι γάμοι που έχουν τελεστεί από ζευγάρια (που προσέφυγαν στο Δικαστήριο) πρέπει να αναγνωριστούν.
Ουσιαστικά το Ανώτατο Δικαστήριο καλεί την Εκτελεστική Εξουσία να προωθήσει στη Βουλή νομοθεσία που θα αναγνωρίζει τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.
Πρωτοπορεί έτσι στην Ασία, αφού καμία άλλη χώρα δεν αναγνωρίζει τον γκέι γάμο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.