Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eurobank: Τραπεζική εξόρμηση στην Κρήτη

Eurobank: Τραπεζική εξόρμηση στην Κρήτη

Κανονική... απόβαση στην Κρήτη πραγματοποιεί αυτήν την εβδομάδα η διοίκηση της Eurobank. Ο πρόεδρός της, Νίκος Καραμούζης, ο διευθύνων σύμβουλός της, Φωκίων Καραβίας, και ο αναπληρωτής CEO, Θεόδωρος Καλαντώνης, είναι μερικά μόνο από τα κορυφαία διοικητικά στελέχη της τράπεζας, που θα βρεθούν στο νησί. Κι ο λόγος δεν είναι οι... διακοπές, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Κανονική… απόβαση στην Κρήτη πραγματοποιεί αυτήν την εβδομάδα η διοίκηση της Eurobank. Ο πρόεδρός της, Νίκος Καραμούζης, ο διευθύνων σύμβουλός της, Φωκίων Καραβίας, και ο αναπληρωτής CEO, Θεόδωρος Καλαντώνης, είναι μερικά μόνο από τα κορυφαία διοικητικά στελέχη της τράπεζας, που θα βρεθούν στο νησί. Κι ο λόγος δεν είναι οι… διακοπές, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Η τράπεζα στο πλαίσιο του προγράμματος Go International θα πραγματοποιήσει την 7η Επιχειρηματική Αποστολή με στόχο την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών. Σε αυτή θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 100 έλληνες εξαγωγείς, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με περίπου 50 εξέχοντες διεθνείς ομίλους, στοχεύοντας έτσι σε περισσότερες από 2.500 επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) μεταξύ ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών.

Στην Κρήτη θα βρεθούν και στελέχη του ισπανικού τραπεζικού ομίλου Santander για συναντήσεις με πελάτες τους στην Κρήτη. Επίσης, θα παραβρεθούν στελέχη από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανοικοδόμησης & Ανάπτυξης (EBRD) και τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ).

Το Πρόγραμμα Επιχειρηματικών Αποστολών «Go International» ξεκίνησε το 2009 και αποτελεί πρωτοβουλία μεγάλης κλίμακας της Eurobank με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας, παρέχοντας την ευκαιρία σε ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με αγοραστές ελληνικών προϊόντων από τη διεθνή αγορά.

Το «Go In Crete» είναι η δεύτερη επιχειρηματική αποστολή που πραγματοποιείται στην Ελλάδα μετά το «Go In Athens», που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2016 στην Αθήνα.

Την πρώτη ημέρα του «Go In Crete» θα πραγματοποιηθεί forum και ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή στελεχών διοίκησης της Eurobank, εκπροσώπων των συνδιοργανωτών και των υποστηρικτών της διοργάνωσης, ενώ θα λάβει χώρα τριήμερο προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024