Αποθέωση για τη Ρεάλ στην πλατεία Cibeles
Στην πλατεία Cibeles όπως συνηθίζεται πανηγύρισε η Ρεάλ με τους φίλους της την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας ύστερα από πέντε χρόνια.
Στην πλατεία Cibeles όπως συνηθίζεται πανηγύρισε η Ρεάλ με τους φίλους της την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας ύστερα από πέντε χρόνια.
Όταν έφτασε το πούλμαν στις 03:15 με τους παίκτες, άρχισε η μεγάλη γιορτή, όπου αποθεώθηκαν παίκτες και Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ οι φίλαθλοι δεν ξέχασαν τον Πικέ: «Πικέ αλήτη, υποδέξου τους πρωταθλητές», φώναζαν χαρακτηριστικά.
Ο Ρονάλντο ανανέωσε το ραντεβού με τον κόσμο για να γιορτάσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του Champions League.
«Αυτή είναι μια μεγάλη σεζόν και μας απομένει το τελευταίο της βήμα στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ, ελπίζω υποστήριξή σας», είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποτυχημένο πραξικόπημα στο Μπενίν: Η Νιγηρία συνέδραμε με στρατό για να καταστείλει την απόπειρα
- Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]
- Το Παρίσι θέλει να «εξορίσει» τα SUV και τα μεγάλα αυτοκίνητα
- Tι δώρα στέλνουν οι οικονομικοί σύμβουλοι στους πελάτες τους όταν αυτοί έχουν τα πάντα;
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)
