Ο Κομίνης στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, ο Τζήλος στο ΑΕΚ-Πανιώνιος
Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες που προκάλεσε η διαιτησία του στον τελικό
κυπέλλου, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο Γιώργος Κομίνης ορίστηκε από
την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της
Super League, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, που θα γίνει την
Τετάρτη στο γήπεδο της Λεωφόρου. Στο άλλο ματς της ημέρας, ανάμεσα στην
ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος από τη
Λάρισα.
Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες που προκάλεσε η διαιτησία του στον τελικό κυπέλλου, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο Γιώργος Κομίνης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Τετάρτη στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Στο άλλο ματς της ημέρας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος από τη Λάρισα.
Αναλυτικά οι διαιτητές και βοηθοί της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ:
Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο επεσήμανε ότι έχει πρόταση ανανέωσης και από τη Μπενφίκα.
Μετά τη νίκη της με 29-27 στη Χαλκίδα, η Εθνική Ελλάδας φιλοξενείται από την Ολλανδία στη ρεβάνς των πλέι οφ για την πρόκριση στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χάντμπολ των ανδρών.
Πάει να σπάσει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ... αποτυχίας η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία το βράδυ του Σαββάτου έχασε στον τελικό του ασιατικού Champions League 2 - Κλάμα στον πάγκο από τον Πορτογάλο.