Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αραβίδης μοναδικός απών από την προπόνηση της ΑΕΚ

Ο Αραβίδης μοναδικός απών από την προπόνηση της ΑΕΚ

Από σήμερα, Τετάρτη, ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τα play off της Super League. Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στα Σπάτα μετά το ρεπό της Τρίτης και προπονήθηκαν σε έντονους ρυθμούς αφού την Κυριακή ανοίγει η αυλαία στην Τούμπα, στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Το ευτύχημα είναι ότι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Χρήστου Αραβίδη (θλάση) που συνέσισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Από σήμερα, Τετάρτη, ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τα play off της Super League. Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στα Σπάτα μετά το ρεπό της Τρίτης και προπονήθηκαν σε έντονους ρυθμούς αφού την Κυριακή ανοίγει η αυλαία στην Τούμπα, στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Με το «καλησπέρα» η ΑΕΚ δίνει έναν αγώνα κομβικής σημασίας, αφού σε περίπτωση ήττας θα βρεθεί 5 βαθμούς πίσω από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και με τη πλάτη στον τοίχο.

Ο Χιμένεθ προσανατολίζεται σε αλλαγές, αφού υπάρχουν παίκτες οι οποίοι «άδειασαν» μετά τον τελικό κυπέλλου και πιθανότατα δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν τόσο σύντομα σε μια δεύτερη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα σε «εχθρικό» έδαφος.

Το ευτύχημα είναι ότι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Χρήστου Αραβίδη (θλάση) που συνέσισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024