Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσφορά εξετάσεων για την έγκαιρη διάγνωση  του μελανώματος

Προσφορά εξετάσεων για την έγκαιρη διάγνωση του μελανώματος

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, με αφορμή την Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος (8-12 Μαΐου 2017), προσφέρει δωρεάν εξέταση από Δερματολόγο καθώς και εξειδικευμένες εξετάσεις για την έγκαιρη διάγνωση ύποπτων σπίλων σε προνομιακή τιμή.

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, με αφορμή την Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος (8-12 Μαΐου 2017), προσφέρει δωρεάν εξέταση από Δερματολόγο καθώς και εξειδικευμένες εξετάσεις για την έγκαιρη διάγνωση ύποπτων σπίλων σε προνομιακή τιμή.

Συγκεκριμένα, τα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ καθώς και τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ Υγείαnet Αθηνών και Περιστέρι, προσφέρουν για μία εβδομάδα δωρεάν εξέταση από Δερματολόγο. Τη δωρεάν εξέταση μπορούν να αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ (www.hygeia.gr) και ΜΗΤΕΡΑ (www.mitera.gr) καθώς και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/HygeiaHospital, www.facebook.com/mitera.hospital και www.facebook.com/ygeianet από σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου έως την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017.

Επιπλέον, το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και τα Διαγνωστικά Κέντρα Υγείαnet Αθηνών και Περιστέρι προσφέρουν εξετάσεις για την έγκαιρη διάγνωση ύποπτων σπίλων, σε προνομιακές τιμές για όλο το μήνα Μάιο.

Πιο αναλυτικά, το ΥΓΕΙΑ προσφέρει χαρτογράφηση σπίλων μικρής περιοχής με 75€ και μεγάλης περιοχής με 115€ και τα Υγείαnet προσφέρουν δερματοσκόπηση με 40€. Τις εξετάσεις μπορούν να αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΥΓΕΙΑ καθώς και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (όπως αναγράφονται παραπάνω) από σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού δηλώσουν τα στοιχεία τους στις ειδικές φόρμες συμμετοχής (δωρεάν εξέταση από Δερματολόγο – http://www.omilos-hygeia.gr/microsite/exetasi-spilon/ και χαρτογράφηση σπίλων και δερματοσκόπηση http://www.omilos-hygeia.gr/microsite/xartografisi-spilon/), θα λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διενέργεια των εξετάσεων.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024