ΝΔ προς Τσίπρα: Λίγη επαφή με την πραγματικότητα δεν βλάπτει
«Λίγη σεμνότητα και λίγη επαφή με την αλήθεια και την πραγματικότητα δεν βλάπτει κ. Τσίπρα...» σχολιάζει η ΝΔ με αφορμή το μήνυμα του πρωθυπουργού για την εργατική Πρωτομαγιά.
«Λίγη σεμνότητα και λίγη επαφή με την αλήθεια και την πραγματικότητα δεν βλάπτει κ. Τσίπρα…» σχολιάζει η ΝΔ με αφορμή το μήνυμα του πρωθυπουργού για την εργατική Πρωτομαγιά.
Στην ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρεται επίσης ότι η πραγματικότητα είναι ότι επί των ημερών του κ. Τσίπρα τα εισοδήματα των εργαζομένων μειώθηκαν.
«Οι ελαστικές σχέσεις εργασίας έγιναν πλειοψηφία. Χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό. Η πτωτική πορεία της ανεργίας ανεκόπη. Χιλιάδες επαγγελματίες έκλεισαν τα βιβλία ή τις επιχειρήσεις τους. Και όσοι επιβίωσαν στενάζουν από την υπερφορολόγηση.
» Οι μόνοι ωφελημένοι εργαζόμενοι της περιόδου Τσίπρα είναι τα στελέχη της κομματικής του νομενκλατούρας» καταλήγει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η γενιά των 20άρηδων που χτίζει εταιρείες δισεκατομμυρίων στo AI
- Μίλων – Ολυμπιακός 0-3 σετ: Άνετα οι ερυθρόλευκες στη Νέα Σμύρνη
- Παίζει τα… ρέστα του ο Φρανκ – «Τελικός» για τον Δανό, το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ
- Αποκαλυπτικές εικόνες για τα νοσοκομεία της χώρας – Ράντζα σε «Αττικόν» και «Λαϊκό»
- Δύο χρόνια προετοίμαζε την εξαφάνισή της η 16χρονη Λόρα – Στο εξωτερικό ερευνούν οι αρχές
- Κουτσούμπας: Τους ενοχλεί η μαζικότητα των αγώνων και το ανεβασμένο κύρος του ΚΚΕ μέσα σε αυτούς

