Με την πλάτη στον τοίχο οι Μπακς του Αντετοκούνμπο
Παρά τους 30 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κλατάφεραν να φτάσουν στη νίκη στο Τορόντο με αποτέλεσμα οι Ράπτορς να επικρατήσουν 118-93 και να κάνουν το 3-2 στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Η σειρά πλέον μεταφέρεται για το έκτο ματς στο Μιλγουόκι τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Παρά τους 30 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κλατάφεραν να φτάσουν στη νίκη στο Τορόντο με αποτέλεσμα οι Ράπτορς να επικρατήσουν 118-93 και να κάνουν το 3-2 στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Η σειρά πλέον μεταφέρεται για το έκτο ματς στο Μιλγουόκι τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Ο Ελληνας διεθνής έκανε νέο ρεκόρ καριέρας στα play offs έχοντας 30 πόντους (12/19 δίποντα, 6/9 βολές), 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 τάπες και μόλις 2 λάθη σε 40 λεπτά.
Παράλληλα οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επικράτησαν με συνοπτικές διαδικασίες 128-103 των Μπλέιζερς, έφτασαν στο 4-0 και εξασφάλισαν πρόκριση στην επόμενη φάση των play-off, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι των Λ.Α Κλίπερς με τους Πέισερς. Μεγάλος πρωταγωνιστής τους ο Στεφ Κάρι, που σημείωσε 37 πόντους, ενώ για τους Μπλέιζερς κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Λίλαρντ με 34 πόντους.
Οι Χοκς νίκησαν 111-101 τους Ουίζαρντς και ισοφάρισαν σε 2-2 την σειρά των αγώνων. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μίλσαπ με 19, ενώ επτά παίκτες τους είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Κορυφαίος των ηττημένων ο Μπιλ με 32 πόντους.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα