Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ νίκησε στα Χανιά και... ελπίζει στη δίκη του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στα Χανιά και… ελπίζει στη δίκη του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου της Super League νικώντας 3-1 στα Χανιά τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής. Ο Ουαρντά στο 4΄, ο Κάμπος στο 8΄ και ο Σακχόφ στο 63΄ πέτυχαν τα γκολ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε στο 78΄ ο Μενδρινός.

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου της Super League νικώντας 3-1 στα Χανιά τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Ωστόσο, εκκρεμεί η δικαστική διαμάχη για τα επεισόδια του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ υπό τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο Ουαρντά στο 4΄, ο Κάμπος στο 8΄ και ο Σακχόφ στο 63΄ πέτυχαν τα γκολ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε στο 78΄ ο Μενδρινός.

Λιγότερο από ένα δεκάλεπτο χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να πάρει σημαντικό προβάδισμα και ουσιαστικά να «καθαρίσει» το ματς. Μόλις στο 4΄, και μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Κίτσιου, ο Ουαρντά με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 8΄ ο Τζάλμα Κάμπος εκμεταλλεύθηκε το λάθος γύρισμα του Κάργα προς τον Κοκκαλά και σε κενή εστία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Κάποιες προσπάθειες του Πλατανιά να ξαναμπεί στο ματς δεν είχαν αποτέλεσμα, με τον Γλύκο να αποκρούσει σε κόρνερ το γυριστό σουτ του Γιακουμάκη στο 55΄, και ο Σακχόφ «τελείωσε» οριστικά τον αγώνα στο 63΄, πετυχαίνοντας το 0-3 μετά από γύρισμα του Ουαρντά.

Οι Χανιώτες πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 78΄, με σουτ του Μενδρινού από το ύψος του πέναλτι, μετά από γύρισμα του Μουνάφο.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες: Αποστολόπουλος – Κίτσιου, Σακχόφ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Μπανανά, Κάργας, Στάθης (72΄ Αποστολόπουλος), Μουνάφο, Μαραγκός (21΄ Μενδρινός), Γιορέντε (81΄ Παπανικολάου), Ντεβέσα, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς):
Γλύκος, Μάτος, Ουαρντά, Κάμπος, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (57΄ Μαλεζάς), Σακχόφ (71΄ Κάτσε), Αθανασιάδης (66΄ Πρίγιοβιτς), Βαρέλα, Κίτσιου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024