Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Ρωσία δεν επιβεβαιώνει κινητικότητα στα σύνορα με τη Βόρειο Κορέα

H Ρωσία δεν επιβεβαιώνει κινητικότητα στα σύνορα με τη Βόρειο Κορέα

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ αρνήθηκε να σχολιάσει πληροφορίες ότι η Ρωσία μετακινεί στρατεύματά της στη μεθόριο με τη Βόρειο Κορέα. Μέσα ενημέρωσης έχουν καταγράψει μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που κάνουν λόγο για μετακίνηση στρατιωτικού εξοπλισμού.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ αρνήθηκε να σχολιάσει πληροφορίες ότι η Ρωσία μετακινεί στρατεύματά της στη μεθόριο με τη Βόρειο Κορέα.

Η ανάπτυξη ρωσικών στρατευμάτων εντός των ρωσικών συνόρων δεν είναι δημόσιο θέμα, δήλωσε ο Πεσκόφ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Μέσα ενημέρωσης έχουν καταγράψει μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που κάνουν λόγο για μετακίνηση στρατιωτικού εξοπλισμού προς τα σύνορα με τη Βόρειο Κορέα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει υιοθετήσει σκληρή γραμμή έναντι του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος προχωρά στην ανάπτυξη του πυρηνικού και πυραυλικού προγράμματος του, παραβιάζοντας τις αποφάσεις που έχει λάβει το Συμβούλιο Ασφάλειας του ΟΗΕ.

Η Πιονγιάνγκ έχει απειλήσει με καταστροφή τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, αλλά και τις ΗΠΑ, ενώ φαίνεται αποφασισμένη να συνεχίσει την επιθετική ρητορική της.

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι «η εποχή της στρατηγικής υπομονής» για την πλευρά των ΗΠΑ στο θέμα της Βόρειας Κορέας έχει τελειώσει.

Τόσο η Σεούλ, όσο και το Τόκιο έχουν εκφράσει τις επιφυλάξεις τους για το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός προληπτικού αμερικανικού πλήγματος κατά της Βόρειας Κορέας, καθώς θα είναι οι πρώτες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες ενός τέτοιου ενδεχόμενου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024