Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ληστεία-θρίλερ με ομηρεία σε τράπεζα στον Πειραιά

Ληστεία-θρίλερ με ομηρεία σε τράπεζα στον Πειραιά

Ληστεία-θρίλερ με ομηρεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Πειραιά. Οι ληστές με τη χρήση οξυγόνου κατάφεραν να ανοίξουν θυρίδες από τις οποίες εκτιμάται ότι αφαίρεσαν χρήματα και πολύτιμα αντιίμενα. Το κουμπί συναγερμού πατήθηκε σχεδόν τρεις ώρες μετά την εισβολή των ληστών στην τράπεζα.

Ληστεία-θρίλερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Χατζηκυριακού 27 – 31, στον Πειραιά.

Περίπου στις 14.00 τέσσερα άγνωστα άτομα μπήκαν στην τράπεζα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους και όπλα. Τη στιγμή εκείνη στο εσωτερικό ήταν πέντε υπάλληλοι και τρεις πελάτες.

Στη συνέχεια, κατέβηκαν στο ημιυπόγειο όπου με χρήση οξυγόνου κατάφεραν να ανοίξουν θυρίδες, από τις οποίες εκτιμάται ότι εκτός από χρήματα αφαίρεσαν και πολύτιμα αντικείμενα. Οι ληστές αφαίρεσαν χρήματα και από τα ταμεία της τράπεζας.

Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται, ενώ το κουμπί συναγερμού το πάτησαν υπάλληλοι της τράπεζας στις 16.49 χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν επί δυομιση ώρες περίπου οι δράστες ήταν μέσα στην τράπεζα και κρατούσαν ομήρους πελάτες και υπαλλήλους μέχρι να ολοκληρώσουν το έργο τους ή εάν τους είχαν δεμένους και τότε κατάφεραν να λυθούν και να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που ασχολούνται με την υπόθεση εκτός από τη λήψη καταθέσεων από πελάτες και υπαλλήλους θα εξετάσουν εικόνες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της τράπεζας και παρακείμενων επιχειρήσεων καθώς και μαρτυρίες περίοικων που μπορεί να είδαν τους δράστες και τον τρόπο διαφυγής τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024